Beta hcg

Minemacar

Miaka
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.864
894
Merhaba kizlar dun adet olmam gerekiyordu olmadim cleanblue gebelik testini aldim 1/2 haftalik gebelik cikti daha sonra kan testi yaptirdim testede
7.28 cikti bugunde kanamam geldi dusuk mu yaptim acaba :KK43:

Merhaba kizlar dun adet olmam gerekiyordu olmadim cleanblue gebelik testini aldim 1/2 haftalik gebelik cikti daha sonra kan testi yaptirdim testede
7.28 cikti bugunde kanamam geldi dusuk mu yaptim acaba :KK43:
canim yerlesme kanamasi olabilir o nedenle progestan al ve dinlen bol bol su ic yat
yada kötu ihtimal kimyasal gebelik olabilir

akintinin rengi nasil pemeb yda kahverengi ise yerlesme kanamsi syaet kirmizi ise kimyasal gebeliktir

İlk kahverengi geldi baya koyu kahverengiydi simdide normal kirmizi gelio kasiklarim cok agriyo adet agrisi gibi :KK43:
canim o zaman kimyasal gebelik adetim gecikti test yaptim pozitif cikti bir hafta sonra kanmam oldu kanam bitince dra gittim kimysal gebelik dedi tutunamamis hayirli olsun

canim o zaman kimyasal gebelik adetim gecikti test yaptim pozitif cikti bir hafta sonra kanmam oldu kanam bitince dra gittim kimysal gebelik dedi tutunamamis hayirli olsun
Cok uzuldum yaa daha dun yaptigim teste 1/2 hafatalik gebe cikti kan tahlilim 7.28 cikti :KK43: 5 ustu gebelik deniyor ama demekki benimdekide kimyasal :KK43:

Cok uzuldum yaa daha dun yaptigim teste 1/2 hafatalik gebe cikti kan tahlilim 7.28 cikti :KK43: 5 ustu gebelik deniyor ama demekki benimdekide kimyasal :KK43:
istersen ara sor drun varsa rabbim haylrisini versin canim 3 dusugum oldu 4. yede umut yok dedi dr bir hafta bekliycem :KK43:

Dogrudur cnm yapcak bisyim yok doktorda oyle soledi ztn :KK43: of ya cok moralim bozuldu neden tutunamiyor acaba
canim herzamn olacak diye birsey yok erken kayiplar buyuk kayiplardan kat kat iyi olmasini dilemeyiz fakat illaki bir sey vardir vucud kabul etmemistir bazen de yabanci madde sanip vucud kabul etmiyor adet gozu ile bakacaksin korunmadan birdahaki ay denemeye devam canim uzulme Allahtan gelene raziyz

İnsallah oyle olur canim :KK43: moralim 0
Agliyorum
ağlama daha sonucu gormeden canım bebegın varsa onu etkılersın sonuc olumsuz cıkSA bıle aglama kımyasal gebelık gecırenlerın cogu bı ıkı ay sonra normal hamıle kalmıslar belkıde gelcek saglıklı bebegın habercıdır bu

ağlama daha sonucu gormeden canım bebegın varsa onu etkılersın sonuc olumsuz cıkSA bıle aglama kımyasal gebelık gecırenlerın cogu bı ıkı ay sonra normal hamıle kalmıslar belkıde gelcek saglıklı bebegın habercıdır bu
İnsallah tatlim cok sagol sen normal adet gorurdunmu kan testinde yani kanaman var miydi

İnsallah tatlim cok sagol sen normal adet gorurdunmu kan testinde yani kanaman var miydi
gebelıgımı ogrendıkten 3 4 gun sonra kahve lekelenme yasadım hatta ılk ogrendıgımde kasık agrısıyla acıle gıtmıstım ordakı doktor bu bebek gelısmemıs duscek alınması lazım demıstı ertesı gun leke başlayınca dedım tamam dusuyo gıtmedım doktora ıkı gun duscek dıye bekledım ıkı gunun sonunda leke gecınce acıle gıttım kalp atısı başlamıstı meger yerlesme kanamasıymıs sende varmı leke yada kanama

gebelıgımı ogrendıkten 3 4 gun sonra kahve lekelenme yasadım hatta ılk ogrendıgımde kasık agrısıyla acıle gıtmıstım ordakı doktor bu bebek gelısmemıs duscek alınması lazım demıstı ertesı gun leke başlayınca dedım tamam dusuyo gıtmedım doktora ıkı gun duscek dıye bekledım ıkı gunun sonunda leke gecınce acıle gıttım kalp atısı başlamıstı meger yerlesme kanamasıymıs sende varmı leke yada kanama
Benimde oyle iste kasiklarim agriyo fena halde :KK43:

X