Beta hcg

Perimasali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
837
437
73
mrb doktor bey Hipo Hipo hastasıyım bu ay menogon kullandım 150 doz ile sağ tarafta drum 7 olgun folikül Saydı e2 1044 ve çatlatma iğnesi kullandım doğal yoldan denedik bugün iğnenin 12. Günü idi Beta hcg 2.7 çıktı bu süreçte estrofem ve crinone jel kullandım drum 15. Gün test yapmamı söylemişti bu durumda ilaçlarımı bırakmalı mıyım 15. Gün testi tekrarlamama gerek var mı tşklr

mrb doktor bey Hipo Hipo hastasıyım bu ay menogon kullandım 150 doz ile sağ tarafta drum 7 olgun folikül Saydı e2 1044 ve çatlatma iğnesi kullandım doğal yoldan denedik bugün iğnenin 12. Günü idi Beta hcg 2.7 çıktı bu süreçte estrofem ve crinone jel kullandım drum 15. Gün test yapmamı söylemişti bu durumda ilaçlarımı bırakmalı mıyım 15. Gün testi tekrarlamama gerek var mı tşklr
Merhabalar : hala adet gormedı ısenız tekrar yaptırabılırsınız. Sonuc benzer ıse esınızın sperm ve sızın rahım tup fılmı durumunuza gore yumurtlatma- asılama yapılabılır.
0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back