Beta Hcg

kartanesi_izm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
16
7
86
37
Kızlar selam,
Bu haftasonu muayenem var ve kısmetse bebegimizi ultrasonda görücez.

İlk kan testi yaptırdığımda 4. Haftadaydım ve sonuçta >1000 yani 1000den büyük olduğu yazıyordu. Bu normal mi yoksa büyük bir değer mi sayılır? Beta değerlerinizi hatırlıyorsanız paylaşabilir misiniz? Özellikle çoğul gebelik yaşayanlar.

net olarak rakam vermeleri gerekiyo çünkü çok geniş aralıklı grupları var 1000'den fazla ama kaç? ilk gittiğimde doktorum 2 gün sonrası için yine kan istemişti, ilk sonucumda net sayı olmasına rağmen ikincide aynı sizin gibi belirsiz sonuç verdiler. sonra laboratuvardan istedik tekrar çalışıp net sonucu verdiler.

arkadaşlar dün kan testi yaptırdım sonuca bakmam için labim kayıt adresini verdi doktor ve böyle bi sonuç bilenler bana açıklayabilirmi lütfen Beta-hCG 17856.00

Selamin aleykum kizlar lutfen yardimci olurmusunuz adetten 2gun once hcg yaptirdim 197.1 cikti doktor 10gun icinde kanama olmazsa gel dedi sizce bu deger nasil?

Teşekkür ederim cevapladıgınız için suan adetim 3gun geçti pazartesi kan testi yaptırayım bakalım inş vardır

Kızlar merhaba ilişkiden 30 ve 60 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç hep 1.20 negatif çıktı ama midem bulanıyo sürekli geç döllenmeden şüpheleniyorum doktor oyle birsey olmaz dedi sizce geç döllenme var mıdır fikri olan yazabilir mi

Benim de son beta hcg degerim de böyle yazıyor >1000 Bu sonucun tam çıkmadığı anlamına mi geliyor? Bilen varsa lütfen yazsın çok endişeliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…