- 30 Kasım 2008
- 16
- 7
- 86
- 37
- Konu Sahibi kartanesi_izm
-
Kızlar selam,
Bu haftasonu muayenem var ve kısmetse bebegimizi ultrasonda görücez.
İlk kan testi yaptırdığımda 4. Haftadaydım ve sonuçta >1000 yani 1000den büyük olduğu yazıyordu. Bu normal mi yoksa büyük bir değer mi sayılır? Beta değerlerinizi hatırlıyorsanız paylaşabilir misiniz? Özellikle çoğul gebelik yaşayanlar.
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım sonuca bakmam için labim kayıt adresini verdi doktor ve böyle bi sonuç bilenler bana açıklayabilirmi lütfen Beta-hCG 17856.00
marttın 21 inde olmam gerekiyordu olamadım aslında 2 test yaptım evde ikiside pozitifti bu kan tahlilinide dün yaptırdım değerler gayet iyi değilmiooo maşallah çok güzel gecikmenizin kaçıncı günü
inş canım benimmsüper hem de ne diyosun maşallah böyle gider inşallah hep sağlıkla alırsın kucağına bebeğini :)
Değerin güzel cnm 2 günde bir kan verSelamin aleykum kizlar lutfen yardimci olurmusunuz adetten 2gun once hcg yaptirdim 197.1 cikti doktor 10gun icinde kanama olmazsa gel dedi sizce bu deger nasil?
Çok iyi çıkmış cnm hayırlı olsun keseyi gorebilirsinMerhaba kızlar dun kan testı verdım degerim 2703 cıktı .tup bebek tedavıyle dondurulmus kondu 2 adet sızce nasıl sonuc
Normal cnm değerin çok güzel maşallah 2 gün sonra yine kan ver hayırlı olsunKizlar bugun kan testi yaptim 360 adetime 2 gun var normalmi
kan verdım 260 duşmus dusuruyorum sanırımNormal cnm değerin çok güzel maşallah 2 gün sonra yine kan ver hayırlı olsun
Cnm öncelikle üzülme herseyin hayırlısı Allahtan ümit kesilmez yanılma payı vardır belki yinede beklekan verdım 260 duşmus dusuruyorum sanırım
Benim de son beta hcg degerim de böyle yazıyor >1000 Bu sonucun tam çıkmadığı anlamına mi geliyor? Bilen varsa lütfen yazsın çok endişeliyim...Kızlar selam,
Bu haftasonu muayenem var ve kısmetse bebegimizi ultrasonda görücez.
İlk kan testi yaptırdığımda 4. Haftadaydım ve sonuçta >1000 yani 1000den büyük olduğu yazıyordu. Bu normal mi yoksa büyük bir değer mi sayılır? Beta değerlerinizi hatırlıyorsanız paylaşabilir misiniz? Özellikle çoğul gebelik yaşayanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?