Beta hcg

gerigelenmektup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
157
33
98
40
arkadaşlar sorum şu:beta hcg değerleri kişiden kişiye hatta aynı kişinin hamileliklerinde bile farklı olabilen Bi hormon değil mi?mesela benim şu an 2200 aynı haftada olan arkadaşımın 4500 ...bu bir sorun değildir değil mi?

Her haftanın ayrı ayrı beta hcg referans aralığı var canım. Birinin değeri bu referans aralığının başındadır, başka birinin de sonundadır. Aynı sende ve arkadaşında olduğu gibi. Önemli olan haftanla referans değerlerinin uyumlu olması. Uyumluysa sorun yok demektir.

Beta hcg ayni gun gebe kalan kişilerde bile farklı olabiliyor bu da bulantı durumunu da etkiliyor degil mi?
Evet canım herkesin değeri farklı seyrediyor kimisi daha az kimisi daha yüksek oluyor. Mesela bu sitede benimle aynı zamanlarda gebe kalan arkadaşların değerleri atıyorum 80 iken benim 300, onların 1000 iken benim 4000 olurdu. Benimki hep referans aralığının üst sınırına yakın seyretti. 3,5 aylık olana kadar kusmam oldu sanırım sebebi de beta hcg değerimin yüksek olmasıydı.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…