Beta hcg

Yaşınız

• 25 altı

OY: 13 28,9%
  • 25 üstü

OY: 32 71,1%

• Ankete Katılan
    45

efe-hira

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
105
45
13
32
Kızlar merhaba adetimi 5 gün geçti ve bata Hcg 10000 sizce neden böyle

Salı günü gidicem doktora adetim gecen ay 20 Simi 25 imi hatırlamıyorum . Kafam karıştı değer çok yüksek geldi
Banada fazla geldi acikcasi ama ya erken yumurtladin ya da ustune gordun hemen kotuye yorma herseyi. İnsAllah saglikli bi bebektir :)

Kizlar benim de degerim adetim 1 gün gecti 1310 sizce nasil

Kizlar benim de degerim adetim 1 gün gecti 1310 sizce nasil
Değerin gayet güzel endişe etme benm adetim 3 gün geçmişti 10000 di çok korkmuştum çok yüksek die ama normal 2 gün sonra tekrar ölçtür 2 karına çıkması gerek inşallah sağlıklıca kucagına alırsın bebişi

Adet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım

Kızlar merhaba ben adetimden 7 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 0.21 çıktı sizce gebelik başlangıcı falan olabilir mi

Ya bnmde adetıme 1gün varken 0.06 çıktı daha sonra adet olmadım 2gün sonra tekrar yaptım ve 1.20 çıktı yükseliyomu anlıyamdm 5 gündür adet olmadım

Benim bat 2 kasım. 25 ekimde yapılan beta hcg negatif. İlaç kullanmam gerekiyor ama korkuyorum. Hamile olma ihtimalim var mıdır?

Merhaba kızlar dün hcg baktırdm 21176 çıktı dr gıttm 5+4 hamılesın kese gözüküyor dedi bu değer yüksek değilmi ya

Merhaba kızlar dün hcg baktırdm 21176 çıktı dr gıttm 5+4 hamılesın kese gözüküyor dedi bu değer yüksek değilmi ya
Gayet normal bi değer :) Beklenen adet tarihimden 1 gün sonra 5000 üzeri çıkmıştı, keseyi göremiyorduk bile. Normalde 2000 üzeri kese görünür derler. Bu bhcg kişiye göre değişiyor o yüzden artış varsa çok takılmamak lazım, hele kese görülmüş artık o değerlere bakmayacaklar da. Önemli olan şimdilik kese, sonra da bebeğin ölçülerine geçilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…