Salı günü gidicem doktora adetim gecen ay 20 Simi 25 imi hatırlamıyorum . Kafam karıştı değer çok yüksek geldiKese göründü mü? Belki erken yumurtlamissindir?
Banada fazla geldi acikcasi ama ya erken yumurtladin ya da ustune gordun hemen kotuye yorma herseyi. İnsAllah saglikli bi bebektir :)
Salı günü gidicem doktora adetim gecen ay 20 Simi 25 imi hatırlamıyorum . Kafam karıştı değer çok yüksek geldi
CAnm sonuç ne olduKızlar merhaba adetimi 5 gün geçti ve bata Hcg 10000 sizce neden böyle
Çok şükür iyiyiz şuan bebiş 8 hafta şuandaCAnm sonuç ne oldu
Doktor yüksek betayla işgili bişey dedimi tatlım son adet tarihinlr birmi gidiyoÇok şükür iyiyiz şuan bebiş 8 hafta şuanda
Değer normal dedi şu internetten çizelgeye göredir normal ilki 10000 gün sonra 34560 di yükselişi gayet iyi demiştiDoktor yüksek betayla işgili bişey dedimi tatlım son adet tarihinlr birmi gidiyo
Değerin gayet güzel endişe etme benm adetim 3 gün geçmişti 10000 di çok korkmuştum çok yüksek die ama normal 2 gün sonra tekrar ölçtür 2 karına çıkması gerek inşallah sağlıklıca kucagına alırsın bebişiKizlar benim de degerim adetim 1 gün gecti 1310 sizce nasil
Doktorun bişey demedimiAdet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım
Kızlar merhaba adetimi 5 gün geçti ve bata Hcg 10000 sizce neden böyle
Gayet normal bi değer :) Beklenen adet tarihimden 1 gün sonra 5000 üzeri çıkmıştı, keseyi göremiyorduk bile. Normalde 2000 üzeri kese görünür derler. Bu bhcg kişiye göre değişiyor o yüzden artış varsa çok takılmamak lazım, hele kese görülmüş artık o değerlere bakmayacaklar da. Önemli olan şimdilik kese, sonra da bebeğin ölçülerine geçilir :)Merhaba kızlar dün hcg baktırdm 21176 çıktı dr gıttm 5+4 hamılesın kese gözüküyor dedi bu değer yüksek değilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?