Beta hcg

Kızlar herkese selam, az önce beta hcg sonucumu öğrendim. 6548 çıktı, bir hafta önce regl günümdü kahverengi leke gelmişti de adet oldum sanmıştım. Bugün sabah şüphelenip idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Şimdi de kan tahlili sonucumu öğrendim. Sizce durum nedir?
MaşAllah cok iyi, umitlendirmiş gibi olmym ama cogul gebelik olma ihtimalide var:KK25:

MaşAllah cok iyi, umitlendirmiş gibi olmym ama cogul gebelik olma ihtimalide var:KK25:
Hayırlısı olsun inşallah canım, senin yazını okuyunca daha bi heyecanlandım. Bir aksilik olmasın, sağlıklı sıhhatli olsun da bir de olur iki de :)

Hayırlısı olsun inşallah canım, senin yazını okuyunca daha bi heyecanlandım. Bir aksilik olmasın, sağlıklı sıhhatli olsun da bir de olur iki de :)
inşAllah kendini fazla yorma lekelemeler simdilik normal yerleşmeden dolayi:)) rabbim herkeze hayırlısıyla saglıklısıyla evlatlarini kucaklarina almayi nasib eder inşAllah :KK200:

Kizlar bugun 3.kez testi tekrarladim ilki 193 ikinci 364 ucuncu 667 artislar iki kati degil tedirginim doktora gosteremedim sizce nasil

arkadaslar 18 kasım da yaptırdıgımda 8,76 cıktı 21 ekımde ise 85 çıktı hamılemıyımdır adetımın uzerınden 15 gün geçti

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı tedaviyi görüyorum

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Back
X