0-5 arası gebe değilsin anlamına gelir bir problem de teşkil etmez. Takılmayın bencemerhaba 14 ocakta grip oldum ve hastaneye gittim. Doktor betaHcg testi yaptı ve sonuç 3 çıktı hamile olabilirsin 3 tam sınır dedi ve iki gün sonra tekrar gel dedi 16sında tekrar gittim ve yine 3 çıktı. Bu sefer artış olmadığı için gebe değilsin ama kist olabilir hormonel bozukluk olabilir dedi. Bende şimdi çok korkuyorum. Konuyla ilgili bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Adetime daha var hamilelikten ziyade kist olabilir dediği için korkuyorum.Canım hamilelik için artış şart adetin gctimi ne zaman
az yukselmis olabilir... hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar.sizi uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu.ben adetimden 1 gün önce kan testi yaptırdım 4.85 çıktı.dr olabilir de olmayabilir de dedi.3.gün yaptırdım 19.23 çıktı hamilesin dedi.3 gün sonra yani bugün tekrar yaptırdım 27,94 çıktı. Dr kimyasal gebelik olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar yaptıralım dedi. Sizce nedir durum? Yükselir mi? Adet tarihim bu ayın 22 si.
bende yasadim bundan onceki gebeligimde 455 di sonra 544 sonra 455 300 derken kimyasal cikti insallah yukselit ancak gec dollenme ile alaksi yok bu surecinYükselme ihtimali Yok mu sizce? Geç döllenme v.sOlamaz mı?
en son dusus oluyor zaten malesef insallah sizin degildir tabi ki rica ederimAnladım. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ne bileyim böyle olanlar okudum da benim de umut işte. Cumartesi günü belli olacak. Beklemek de çok zor. Size de geçmiş olsun bu arada. Kimyasal gebelikte düşüş mü olması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?