• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG13 😰

Selimsmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
15
0
86
27
Kızlar adetimden 3 gün önce evde idrar testi yaptm silik çıkmıştı. Adeti Bekledim. 4. Günde artık adet olmayinca kan verdim dün beta13 çıktı. Sizce bu değer yükselir mi ? 4 gün gecikmeye göre düşük sanki ama bilmiyorm bugün 5. Gün gecikmenin test yaptım yine oda böyle çıktı?

Eklentiler

• IMG_20250924_160140.webp
    IMG_20250924_160140.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar adetimden 3 gün önce evde idrar testi yaptm silik çıkmıştı. Adeti Bekledim. 4. Günde artık adet olmayinca kan verdim dün beta13 çıktı. Sizce bu değer yükselir mi ? 4 gün gecikmeye göre düşük sanki ama bilmiyorm bugün 5. Gün gecikmenin test yaptım yine oda böyle çıktı?
Geç döllenme olmuş olabilir üzülmeyin

3 gün gecikmeye 10 ile öğrendim 9+4 uz geç döllenme oldu sağlıklı artış için takip et 2 güne bir

o anki beta değeriniz değil de 2 güne bir en az %60 artış daha önemli. Kendinizi strese sokmayın 2 gün sonraki değerinize göre karar verilir

Back
X