Geç döllenme olmuş olabilir üzülmeyinKızlar adetimden 3 gün önce evde idrar testi yaptm silik çıkmıştı. Adeti Bekledim. 4. Günde artık adet olmayinca kan verdim dün beta13 çıktı. Sizce bu değer yükselir mi ? 4 gün gecikmeye göre düşük sanki ama bilmiyorm bugün 5. Gün gecikmenin test yaptım yine oda böyle çıktı?
Ayy İnşallahGeç döllenme olmuş olabilir üzülmeyin
3 gün gecikmeye 10 ile öğrendim 9+4 uz geç döllenme oldu sağlıklı artış için takip et 2 güne birKızlar adetimden 3 gün önce evde idrar testi yaptm silik çıkmıştı. Adeti Bekledim. 4. Günde artık adet olmayinca kan verdim dün beta13 çıktı. Sizce bu değer yükselir mi ? 4 gün gecikmeye göre düşük sanki ama bilmiyorm bugün 5. Gün gecikmenin test yaptım yine oda böyle çıktı?
İnşallah geç döllenmedir benm de cuma tekrar kan istedi belli olucak3 gün gecikmeye 10 ile öğrendim 9+4 uz geç döllenme oldu sağlıklı artış için takip et 2 güne bir
İçini refah tut sağlıkla gelsin varsa lokması yiyecek her türlü gelirİnşallah geç döllenmedir benm de cuma tekrar kan istedi belli olucak
acaba baktınız mı bugun tekrar betayaİnşallah geç döllenmedir benm de cuma tekrar kan istedi belli olucak
Merhaba bende bugün 10 ile öğrendim daha adete 3 gün var doktor yarın tekrar test yaptır dedi kimyasala dönüşür mü sizinkide böyleymiş3 gün gecikmeye 10 ile öğrendim 9+4 uz geç döllenme oldu sağlıklı artış için takip et 2 güne bir
Benim kalbi durdu canım 10+3 de kontrole gittim 9. Haftada kalbi durmuş kimyasal vs dönmedi benim bebekte vardı hatta sağlıklı kalp atisi vardı ama kısmet değilmiş durdu kalbiMerhaba bende bugün 10 ile öğrendim daha adete 3 gün var doktor yarın tekrar test yaptır dedi kimyasala dönüşür mü sizinkide böyleymiş
Kimyasal gebelikmis malesef.acaba baktınız mı bugun tekrar betaya
Anladım Selimsmom çok geçmiş olsun ..bazen oluyor işte böle şeyler.sanırımçocuğunuz var allah ona saglık sıhhat guzel omürler versinKimyasal gebelikmis malesef.
Evet iki tane oğlum var çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Anladım Selimsmom çok geçmiş olsun ..bazen oluyor işte böle şeyler.sanırımçocuğunuz var allah ona saglık sıhhat guzel omürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?