Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekelenmem neden oldu regl mi olacam acaba moralim çok bozulduCanım değerin çok çok düşük suanda 2 günde bir kan ver değerin iyi artarsa sağlıklı gebeliktir ona göre doktora gitmelisin
Bta 16 çıktıysa gebelik gözüküyor lekelenme görülebilir hamilelik başlarında sancı vs birsey olursa tabi doktora görün muhakkak ama kan ver dediğim gibi 2 günde bir sağlıklı gebelikse artar değerinLekelenmem neden oldu regl mi olacam acaba moralim çok bozuldu
Bel karın kaşık ağrım var yarın kan verecektim yarını bekleyeyim mi yoksa bugün gideyim mi doktoraBta 16 çıktıysa gebelik gözüküyor lekelenme görülebilir hamilelik başlarında sancı vs birsey olursa tabi doktora görün muhakkak ama kan ver dediğim gibi 2 günde bir sağlıklı gebelikse artar değerin
Bel kasik ağrısı da oluyor gebelikte bebek tutunma aşamasında onu dert etme . Çok aşırı sancin kanama vs olursa git tabi durma . Yarini bekle yarın kan verirsin inşallah güzel artar değerin canimBel karın kaşık ağrım var yarın kan verecektim yarını bekleyeyim mi yoksa bugün gideyim mi doktora
İnşallahBel kasik ağrısı da oluyor gebelikte bebek tutunma aşamasında onu dert etme . Çok aşırı sancin kanama vs olursa git tabi durma . Yarini bekle yarın kan verirsin inşallah güzel artar değerin canim
İnşallah öyle değildir sağlıklı gebeliktir inşallah çok bekledim bu anıKimyasal olabilir canım. İki gün sonraki kan sonucunda belli olur. Hayırlısı olsun hakkında
İnşallah buraya da haber etİnşallah öyle değildir sağlıklı gebeliktir inşallah çok bekledim bu anı
Tamam canım dua et nolur bir şey olmasın yarın haber verecemİnşallah buraya da haber et
acile gitseydiniz devam ediyor muşuyok
acile gitseydiniz devam ediyor mu
Maalesef kimyasal gebelikmiş kanama başlayabilir dedi doktorİnşallah buraya da haber et
Daha bunu diyebilmek için erken değil mi? Bence 2 günde bir kan vererek değerini önce bir takip edinMaalesef kimyasal gebelikmiş kanama başlayabilir dedi doktor
19 Temmuz beta 16Daha bunu diyebilmek için erken değil mi? Bence 2 günde bir kan vererek değerini önce bir takip edin
Hmm değer düşmüş evet neyse sıkmayın canınızı inşallah sağlıklı gebelik geçirirsiniz tez vakitte19 Temmuz beta 16
21 Temmuz beta 6 çıktı