Beta hcgnin az yükselmesi

llotus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
19
3
1
29
Kızlar merhaba,
Beta hcg değerlerim beklenenden az yükseliyor ama düşüşe geçmedi bu durumu yaşayıp normal hamileliğe dönen var mı yoksa sonucu yine düşüğe mi çıkıyor. Kanamalarim vardı azaldı bu arada.
1.sonuc 216.3
2.sonuc 248
3.sonuc 363 çıktı 2 gün sonra tekrar vericem. Benzer durumu yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi

Kaç gün arayla verdiğiniz önemli yükseliş düşük görünüyor kimyasal olma ihtimali yüksek malesef

Canım doktorların sağlıklı bir gebelik olarak görmesi için 48 saatte en az %60 lık bir artış beklediğini biliyorum. Verdiğin saatler ve verdiğin yerler aynıysa sanırım kimyasal

Canım doktorların sağlıklı bir gebelik olarak görmesi için 48 saatte en az %60 lık bir artış beklediğini biliyorum. Verdiğin saatler ve verdiğin yerler aynıysa sanırım kimyasal
Son verdiğim yer farklıydı sadece gerisi aynı. Farklı bı durum oluşmaz dimi daha ciddi bı durum. Kimyasalsa kanamayla kendi kendine düşüyor sanirim

Canım bir doktora görünmekte fayda var bence. Tüm belirtilerinle değerlendirir hiç değilse durumu.

Canım bir doktora görünmekte fayda var bence. Tüm belirtilerinle değerlendirir hiç değilse durumu.
Görüşüyorum doktorumla sağlıklı olmadığını söyledi kanamayla düşer dedi artış için bekleyelim dedi 2 günde bir veriyorum yine 2 gün sonra ver tekrar bakalım dedi cuma vereceğim yine belki benzer durum yaşayan normale dönen var mıdır hiç bı ihtimal merak ettim o yüzden açmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…