Beta hcgnin yavaş artması beni korkutuyor

Ayse47

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
97
143
13
28
Merhaba arkadaşlar 1. Hamileliğimin gelişimi durdu 3 aylıkken bebeğim öldü ve kürtaj oldum şuan hemen hemen 10 ay geçti ve şuan hamileyim Adetime 3 gün kala kan testi yaptım, adet olmam gereken gün evde idear testi yaptım ama negatif çıktı.adetim 3 gün geciktiğinde gibe kan testi yaptım veeee 12,87 çıktı Dün doktora gittim yani 5 gün sonra, doktorum değerin düşük olduğunu keseyi göremeyeceğimizi söledi, gine kan testi yaptırdı ve test 197 çıktı, ve sorum şu sizce beta hcg yavaş artmıyormu hesaplamalarıma göre 400,500 arası çıkması gerekiyordu, yavaş artması beni endişelendiriyor Bir bebeğim olmasını çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde

Degerin gayet iyi artmis hatta artis fazla bile . saglicakla bebegini kucagina al insAllah

Evet canım değerin gayet iyi artmış benim adet olmam gereken gün 81.87 çıktı yarın bir hafta olacak baktırmalı tekrar kan vericem inşallah benim de yükselmiştr. Senin değerin çok iyi yükselmiş Canını sıkma bebişini düşün :)

Birinci bebeğimden sonra çok endişelerim oldu Sanırım artık olumlu düşünmeliyim teşekkürler

Birinci bebeğimden sonra çok endişelerim oldu Sanırım artık olumlu düşünmeliyim teşekkürler

Canım sana bişiy sorabilirmiyim ? Yumurtlama gününü takip ediyomuydun ? O şekildemi gebe kaldın acaba

Evet yumurtlama günümü takip ettim, bide aksatmadan 2 veya 3 gün arayla :))) Rabbime şükürler olsunki hamileyim :) benki kan aldırmaktan okadar korkan ağlayan kadın :) 6 gün içinde 3 kere kan testi yaptırdım:) Rabbim herkese en hayırlısını versin

Adet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım

Emin konusmayim ama olabilir canim benimde 497 birgun sonra 562 az artmisti dis gebelik teshisi konuldu icini ferah tut yinede en iyisini allah bilir

Rabbime şükürler olsunki hamileyim geç döllenme olduğu için bu kadar az artış olmuş

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

merhabalar arkadaşlar ben cleaksan iğne kullanıyorum beta hcg değerim 9 küsur iken 3 haftalıkken yaklaşık kullanmaya başladım.coraspirin folbiol ve progestan da kullannıyorum değerim başlarda güzeldi geçen pazartesi 1700 çarşamba ise 2139 çıktı yani yükselmede yavaşlama var 6. haftadayım şu anda.ve gerçekten korkuyorum doktorum sağlıksız ilerlediğini kürtaj olmam gerektiğini söylüyor.önceden bir hipoplastik sol kalp kaybım var 2 de kendiliğinden düşüğüm var ve bu 4. olacak bunu da kaybetmek istemiyorum.keseyi de gördük küçük de olsa ama cuma tekrar ölçüm yaptıracağım bir mucize olmasını bekliyorum artık.benm gibi olup sonradan düzelen var mı neler yaptınız merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…