- 8 Temmuz 2023
- 20
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Manolyacicwgi
-
Kimse yok mu ?10 temmuz 77
13 temmuz 139
17 temmuz 415
21 temmuz 772
Bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda?
Şuan doktor net bisey demiyor. Ama bildiğim kadarıyla diş gebelik de ağrı ve ara kanama olur diye okudum bi kaç yerde. Öyle bisey olmadı henüz.Dış gebelik riskiniz var mı?
Aynen duymuştum bende o ağrıyı. Ama şükür öyle bir ağrım yok. Ara ara çok hafif sancı oluyor oda gelip geçiyor hemen. 16 gün gecikti canım adetim .Ben geçen sene dış gebelik geçirdim evet ölüm gibi bi agrısı ve durdurulamayan bi kanamaydı 1 hafta sürdü hcg de artış var 2 günde bir sanki daha fazla artmalı adetiniz ne kadar gecikti
1 hafta kan vermeyi düşünmüyorum canım. Aksi bi durum olmadığı sürece beklicem. İnşallah dediğin gibi olurBence pazartesi tekrar kan verin inş sorun olmadan güzel rakamları göreceksiniz
İnş değildirAynen duymuştum bende o ağrıyı. Ama şükür öyle bir ağrım yok. Ara ara çok hafif sancı oluyor oda gelip geçiyor hemen. 16 gün gecikti canım adetim .
İnşallah canım inşallahİnş değildirbende martta geçirdim. Ağrım sızım iğneden sonra olmuştu. Ondan önce yaşamadım çünkü betam düşüktü. Yüksek olsaydı belki olurdu diye düşünüyorum. İnş olmaz sağlıkla ilerler
Hamilelik sonlansın diye yaptılar. Tek dozla bitmişti benimkiİnşallah canım inşallahiğneyi niçin yapmışlardı?
Anladım canım . Peki beta yükselişin nasıldı kaça kadar yükseldi?Hamilelik sonlansın diye yaptılar. Tek dozla bitmişti benimki
52 ile öğrenmiştim. 1 haftada en fazla 270 oldu. Yani kese oluşmamıştı. Belki de o yüzden kanamam vb olmadı ilaçtan önceAnladım canım . Peki beta yükselişin nasıldı kaça kadar yükseldi?
Anladım canım. Bize de sürpriz oldu aslında biraz. Böyle de olunca sevinsek mi üzülsek mi bilemedik . Rabbım hepimizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inşallah52 ile öğrenmiştim. 1 haftada en fazla 270 oldu. Yani kese oluşmamıştı. Belki de o yüzden kanamam vb olmadı ilaçtan önce
Amin inş. Ama dış gebelik kesinleşirse hemencecik tedaviniz olun ve üzülmemeye çalışın. En azından çocuğum olabiliyormuş diye dua etmiştim kendimi rahatlatmıştımAnladım canım. Bize de sürpriz oldu aslında biraz. Böyle de olunca sevinsek mi üzülsek mi bilemedik . Rabbım hepimizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda versin inşallah
aynen canim hayirlisi artik bi tane kizim var zaten 9 yasinda Rabbım olmayanlarda nasip etsin inşallahAmin inş. Ama dış gebelik kesinleşirse hemencecik tedaviniz olun ve üzülmemeye çalışın. En azından çocuğum olabiliyormuş diye dua etmiştim kendimi rahatlatmıştım
Canım muhtemelen dış gebelik10 temmuz 77
13 temmuz 139
17 temmuz 415
21 temmuz 772
Bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren var mı arandızda
Dış gebelikte sancı ağrı ve kanama olmuyor muydu ?Ben 3 kez dis gebelik geçirdim artik bu konularda her bilgiye sahibim. Betan binin uzerinde olmasi gerekiyordu hemen kadin acile git yatış veriyorlar dış gebelik iğnesi yapiyorlar
Yani İnternet'e burda okuduğum kadarı ile hep öyle yazıyordu. Tabi hiç yaşamadım o yüzden tamda nedir ne değildir bilmiyorum okuduklarım o yöndeydi hep.Ben 3 kez dis gebelik geçirdim artik bu konularda her bilgiye sahibim. Betan binin uzerinde olmasi gerekiyordu hemen kadin acile git yatış veriyorlar dış gebelik iğnesi yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?