Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah ya ben çok sabırsızım aceleci davranıyorum onu da biliyorum ama varsa bilmek istiyorum. Yumurtlamamın 10.günü kan verdim negatif şuanda bat’a 6 gün var erken gebelik yaptım sonuç bu görmek istediğim için mi görüyorum sanki çoooook silik bişey görüyorum. Bakabilir misiniz kızlar
Ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah ya ben çok sabırsızım aceleci davranıyorum onu da biliyorum ama varsa bilmek istiyorum. Yumurtlamamın 10.günü kan verdim negatif şuanda bat’a 6 gün var erken gebelik yaptım sonuç bu görmek istediğim için mi görüyorum sanki çoooook silik bişey görüyorum. Bakabilir misiniz kızlar
Bebeğim bu testlere çok güvenme. Zaten erken bakıyosunya burda belli olması zor. Önce kanda belli oluyor betahcg sonra idrara düşüyor. Ablam gecikmesinin ilk gününde idrarda negatif aldı 2 gün sonra kanda pozitif yakaladı. Erken test yapacaksan da predictor early iyi diye biliyorum. O da 6 günden öncesini vermiyor
Bende güya internetten onu sipariş verdim bana bunu göndermişler days doctor markası bendekininde. Ya evet en iyisi 3/4 gün daha bekleyeyim. Peki kanda 10 gün önce 0.2 çıkan yükselir değil mi varsa da yani off konuşamadımda