Beta hgc 1.20 cıkanlar

Elif eylulcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
130
61
48
35
Merhaba arkadaşlar regl günüme henüz 13 gün varken prodüktör marka erken gebelik testi aldım ve silik çizgi gibi birşey vardı. Akşam kan testi verdim 1.20 çıktı ama adete daha 13 gün var sizce bu değer yükselir mi

Haklısınız ama bekleyemedim sizce yükselir mi peki? Daha önce hep sifirin altında çıkardı 0.2 gibi hem de adet günü geçince filan şimdi 13gun kala değer böyle çıkınca heves ettim
Beta HCG nin bu değerine güvenmeyin bence. Çünkü hamilelik beklerken ben bazen 0.20 çıkardı bir kere 3 çıktı geri düştü.1.5 çıktı.
Ama neden yükselmesin çünkü çok çok erken.

13 gün varken mümkün değil canım benim de adet gecikmesiyle yaptığım kan sonucum 1.20 çıkmıştı ama sonra adet oldum testini atarmısın merak ettim

13 gün varken mümkün değil canım benim de adet gecikmesiyle yaptığım kan sonucum 1.20 çıkmıştı ama sonra adet oldum testini atarmısın merak ettim
Fotoğraf çektim ama net değil belli belirsiz olduğu için canlı görmek lazım. Peki 13gun kala bu değer normal mi sence canım yoksa yükselebilir mi

Fotoğraf çektim ama net değil belli belirsiz olduğu için canlı görmek lazım. Peki 13gun kala bu değer normal mi sence canım yoksa yükselebilir mi
Canım gebelik zaten 13 14 gün sonra belli oluyor erken öğrenen var ama 13 gün çok erken

Test yaptınız mı sonucunuz nedir merak ettim??
Valla adetimin üzerinden bir hafta geçti olmadım. Bir kere kan verdim ama ozaman daha adete bir hafta vardı 0.1cikti. ama ben normalde de düzensiz olurum. Şu an tatildeyim yarin dönüyorum eve. Eğer
yarın da adet olmazsam test yapicam . Muhtemelen yoktur stresten olmuyorum dur. Ama var da olabilir hamilelik.

Inşaallah güzel bir sonuç alırsınız.. Benim de sat 28 mayıs bat 24 haziranda fakat geç yumurtlama olduğu için yani 14 haziranda yumurtlama olduğundan 28 haziran bugün batı görmem gerekiyor.. Tabi dayanamadigim için 26 haziranda test yaptım Beta 1.20 cikti çok üzüldüm o an ama şimdi iyiyim.. Bakalim kimbilir belki de Yaradanın mucizesine şahitlik ediyoruzdur...

Rabbim gönlüne göre versin canım mutlaka yaz burdan

Rabbim gönlüne göre versin canım mutlaka yaz burdan
28 haziran yani dün tahmin ettigim gibi batı gördüm.. Unutmadan haber vereyim dedim.. Ayrica yumurtlama dönemimden itibaren yani 14hazirandan 28 hazirana kadar resmen kasımlarımda ve karnımın alt tarafında yogun bir sancıyla gecirdim.. Yumurta aki kıvamında da akıntı vardı.. Sadece göğüslerimde hassasiyet yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…