- 26 Ağustos 2022
- 323
- 154
- 18
- Konu Sahibi Eglencesineee344
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tebriklerLütfen bakarmisiniz sonucuma
Hala inanamiyorum ya sabah direk doktora gidicemEvet tebrikler![]()
İhmal etmeyin tabii hemen gidin. Artışınız düzenli mi ona bakar keseyi henüz göremezsiniz telaşlanmayınHala inanamiyorum ya sabah direk doktora gidicem![]()
25 gün geçti tam sanırım geç döllenmeAdetiniz ne zamandıtebrikler
![]()
İnşallah sanırım geç döllenme ama 25 gün geçti adetimİhmal etmeyin tabii hemen gidin. Artışınız düzenli mi ona bakar keseyi henüz göremezsiniz telaşlanmayın![]()
Hiç bilmiyorum geç döllenme işlerini ama sağlıkla ilerlersin inşallahİnşallah sanırım geç döllenme ama 25 gün geçti adetim
İnşallah teşekkür ederimHiç bilmiyorum geç döllenme işlerini ama sağlıkla ilerlersin inşallah![]()
Bugün kan yine verdim 18 olmuş farklı yerlerde verdim ondan olmuş olabilirmi çok kötü hissediyorumtebrik ederim bende değerim 24 ken öğrenmiştim inşallah sağlıklı haberlerinide alırsınız![]()
Kötü düşünme kuzum aynı yerde kan vermeye calış cihazdan dolayı farkedebiliyor diyorlar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBugün kan yine verdim 18 olmuş farklı yerlerde verdim ondan olmuş olabilirmi çok kötü hissediyorum![]()
İnşallah öyledir inşallah tekrar doktora geldim şimdi sıra bekliyorumKötü düşünme kuzum aynı yerde kan vermeye calış cihazdan dolayı farkedebiliyor diyorlar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ayy hadi inşallah bizi habersiz bırakmayın dualarım sizinleİnşallah öyledir inşallah tekrar doktora geldim şimdi sıra bekliyorum![]()
adetleriniz düzenlimi 25 gün gecti demişsiniz o süre içinde test yaptınız mıİnşallah öyledir inşallah tekrar doktora geldim şimdi sıra bekliyorum![]()
Yok hayır kan testi yaptırmıştım 15 gün önce 0 diadetleriniz düzenlimi 25 gün gecti demişsiniz o süre içinde test yaptınız mı
Ah Allah razı olsunAyy hadi inşallah bizi habersiz bırakmayın dualarım sizinle![]()
baya da gecmiş umarım güzel sonuçlar alırsın adetlerin düzenli mi ilk defa mı bu kadar gecikme olduYok hayır kan testi yaptırmıştım 15 gün önce 0 di
İlk defa bu kdr gecikme oldu 4 gün olduğu olmuştu en fazlabaya da gecmiş umarım güzel sonuçlar alırsın adetlerin düzenli mi ilk defa mı bu kadar gecikme oldu