Beta HgC 682,9 ne anlama geliyor

eyvahannem

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
4
2
6
25
Kızlar merhaba yeni üyeyim ama uzun süredir takipteydim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum 3 gün önce idrar testim pozitif çıktı koru hastanesine gittim muayene için ve ultrasonda kese gözükmedi kan sonucuna bakalım dediler sonucum çıkmış 682,9 ne demek oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi çok heyecanlandım 🥺

Kızlar merhaba yeni üyeyim ama uzun süredir takipteydim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum 3 gün önce idrar testim pozitif çıktı koru hastanesine gittim muayene için ve ultrasonda kese gözükmedi kan sonucuna bakalım dediler sonucum çıkmış 682,9 ne demek oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi çok

Beta değerin yüksek çıkmış çok yeni daha hamilesin hayırlı olsun canım 😇
Yaaa 😍 Şu safhada ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim bilmiyorum doktor konusundada kararsızım herkes özele git diyor fakat doğum ğaketleri çok pahalı daha önceden hiç duymamıştım bile duyunca şaşırdım 🙈

Yaaa 😍 Şu safhada ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim bilmiyorum doktor konusundada kararsızım herkes özele git diyor fakat doğum ğaketleri çok pahalı daha önceden hiç duymamıştım bile duyunca şaşırdım 🙈
Canım benim normal hayatına devam et hiç telaş yapma psikolojik olarak aşerebilirsin🥰😇 sakın çok yiyip kilo alma ne kadar az kilo alırsan hamilelikte o kadar iyidir çok güzel bi duygu daha çok küçük olduğu için hemen ultrasonda gözükmeyebilir uygun fiyatlı özeller vardır araştırıp bende özele gitmeni tavsiye ederim daha rahat edersin devlet malum çok kalabalık tekrardan hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🥰

Kızlar merhaba yeni üyeyim ama uzun süredir takipteydim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum 3 gün önce idrar testim pozitif çıktı koru hastanesine gittim muayene için ve ultrasonda kese gözükmedi kan sonucuna bakalım dediler sonucum çıkmış 682,9 ne demek oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi çok heyecanlandım 🥺
Merhaba canim öncelikle hayırlıolsun😊 bende bugün kan verdim beta hcg 615.33 benim

Bat geçele 3.günüm şuan 4+3 diye hesaplıyor programlar.yarın doktor randevum var bakalım keseyi görebilcezmi

Back
X