beta hgc 82,83 çıktı ama lekelenmem var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar merhaba acaba ben düşük mü yapıyorum bugun 4 . gün kahverengi lekelenmem hala sürüyo progesteron yazdı doktor dün ve bugun kullanmaya başladım daha kanamamı biraz kesti ama yine azıcık gelmiş sanki adetinizin son günleri bitmek üzere kahverengi kan gelir ya öyle doktor istirahat et 1 hafta sonra gel dedi korkuyorum :( üzülüyorum sizler tecrübelisiniz benim durumum hakkında bi yorum yapın . ayrıca edetimin üzerinden 17 gün geçti bişey olmaz demi yavruma

tatlım sadece dınlen yat hatta ayaklarını yukarıda tut ve stres yapma progestan tutar zaten onu merak etme sen

canım geçmiş olsun öncelikle panik yapma herşey Allahtan nasibi varsa her türlü tutunur.

değerine göre geç döllenme de olabilir. eğer değerin yükselirse geç döllenmedir.
ama eğer düşerse o zaman düşük göstergesidir.
bence lekelenmeyi azalttıysa hap, herşey yolundadır.

doğru allahtan nasibi varsa tutunur hayırlısı olsun inşallah dinlenince ağrım falanda kesildi yatıyorum dünden beri kalkınca ağrıyo belim kasıklarım inşş düşük yada yalancı gebelik falan değildir şunu merak ediyorum düşükte kanın rengi miktarı nasıl oluyor ? yerleşme kanamasımı benimki diyorum acaba olabilir mi ki bana yardım edebilir misiniz

doğru allahtan nasibi varsa tutunur hayırlısı olsun inşallah dinlenince ağrım falanda kesildi yatıyorum dünden beri kalkınca ağrıyo belim kasıklarım inşş düşük yada yalancı gebelik falan değildir şunu merak ediyorum düşükte kanın rengi miktarı nasıl oluyor ? yerleşme kanamasımı benimki diyorum acaba olabilir mi ki bana yardım edebilir misiniz

canım ya kıyamam suan aynı seyleri yasadım ve allaha yıne de sukrediyorum ama en kotusunu yasadım.sen 1 tane mi b hcg yatırdın?kesen gözuktu mu?

canım bende lekelnmeyle hamıle kaldıgımı ogrenmıstım ama asırı dgldı camasırımı az batırıyrdu doktor bana ıgne verdı haftalık bı ıgne hafatada bır vurunuyrm hala devamda edıyrm ama benım ıgneden ıkı gun sonra mutlaka duruyrdu kanamam bıde bol bol dınlen ayagının altına yastık koyda yat hatta gece yatarken bıle oyle yap ıs falan yapma kanaman cogalırsa yada rengı degısırse hıc bekleme gıt hemen doktora cnm uzulme sakın duzelır merak etme ılk ayda aslında normalms 9ay boyunca adet olup doguranlar var ama ynede dıkkat et rabbım hepımıze saglıklı hayrlı evlatlar nasıp etsn:nazar::nazar::nazar:

Allah yardımcın olsun gecen hafta bügün ben de senın gıbı bınlerce soru içinde bebegımı kaybettım.umarım sen kaybetmez guzel haberlerını verırsın.ben de senın gıbı acaba yerlesme kanaması mı dıyordum? ama bebek yerlestıkten sonra betahcg hormonunu salgılanmaya baslıyormuş.yanı su an yasadıgın yerlesme kanaması degil.muhtemelen kucuk capta bır kanama. senı ferahlatmayı cok ısterdım ama en kötüsüne alıstır kendını ve asla uzulme onemlı olan senın saglıklı olman.benımkı gıbı betahcg hormonun düşük benımde 31.gün 53, 33.gün 85 olmustu daha yuksek olması gerekıyormus doktorum bana öyle söyledı. aynı tarz lekelenmelerı yasadım progestanda kullandım dinlendim ama olmayınca olmuyor.kahve rengı lekeler kırmızı adet döküntüsüne döndü doktorum kımyasal gebelık yasadıgımı söyledı cok şükür ki daha kötüsü dış geblık olabılırdı.kanamam 5gün icinde bitti şimdi cook cok ıyıyım doktorum korunmana gerek yok dedı. bebek için çalısmalara devam anlayacagın.umarım senın saglıklı bır gebelıgın vardır.rabbım hayırlısını versın....

selam özelden mesaj atmışsınız bana ama ben atamıyorum onun için burdan yazayım dedim. bende sizi tebrik ederim hamişliğiniz için benim kahve rengi lekelerde 6. günüm ve malesef bugün bi kan pıhtısı gibi bişe geldi benden ama kanama yok sadece kahve rengi lekelenme var.dr henüz gitmedim çünkü gitsemde daha erken dönem gebelik olduğu için istirahat et diyecek dr.6. haftamı doldurmayı başarabilirsem kalp atışlarını dinlemek için gitmeyi düşünüyorum. lütfen sizde beni durumunuzdan haberdar edin.lekelenmeniz artıyomu yada kesiliyomu kan pıhtısı gibi bişe geldimi hiç.

yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar inşş sağlıcakla yavrularımızı kucagımıza alırız . ilacı içiyorum biraz dindirdi kanamamı ama tam geçmedi sildikçe geliyo adetr kanamasıı gibi sürekli değil yani bugun evde temizlik yapacaktım yorumlarınızı okuyunca vaz geçtim en iyisi yatıp dinlenmek galiba . ben 1 tane beta hgc yaptırdım cuma gel dedi doktor yada dayanamıyorum yarın gideyim en iyisi :)

Son düzenleme:
yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar inşş sağlıcakla yavrularımızı kucagımıza alırız . ilacı içiyorum biraz dindirdi kanamamı ama tam geçmedi sildikçe geliyo adetr kanamasıı gibi sürekli değil yani bugun evde temizlik yapacaktım yorumlarınızı okuyunca vaz geçtim en iyisi yatıp dinlenmek galiba . ben 1 tane beta hgc yaptırdım cuma gel dedi doktor yada dayanamıyorum yarın gideyim en iyisi :)

Aman tatlım temizliği falan bebeğin senin herşeyden
önemli yat 1 hafta yemek ve tuvalet dışında ayağa kalkma
ilacını al çok iyi beslen meyve bol bol ye Rabbimin izniyle
bebişin annesine tutunacaktır eğer o bebek kısmetinde varsa
pamuk ipliğine bağlı olsa da yaşar sağlıklı günler dilerim canım

Herkese merhaba
yolcuglulum kasım 2012 annelerınde basladı ve gecen pzt son buldu..
bebegımı 6haftalıkken anıden kaybettım dusurdum:14:
kahve lekelenme ardından bır acı ve son..:50:
buraya geldım..neden?
damdan dusenı damdan dusen anlar dıye..
dpktpr kurtajdan sonra 1 ay sonra korunmayı bırakabılırsın dedı
ınsan korkuyor..
burada benle aynı durumda olanlardan belkı bır tesellı bır tavsıye ıcın geldım..
bende oyleydım hamıle kaldım soyle oldu fılandıye umut aramaya..
toplandım cok sukur evet ama yınede benım gıbı olanlarla paylasmak ıstedım.
nazenın ıle aynı topıkteydık bız..bugun ogrendım oda kaybetmıs...yenınden baslayacagız yıne umutlarla bu kez kavusacagız oyle degılmı
:29:

canım çok üzüldüm rabbim inş çok bekletmeden sağlıklı bebekler verir sana inş allah yardımcın olsun hepimizin olsun .inşş iyiki üye olmuşum bu siteye yaa seviyorum burdaki herkesi.

merhaba kızlarrr
3 hamielik geçirdimm

ilk hamilelimde ilk günden doğuma kadar lekelenmem vardıı ... şükür allahıma oğlum şuan 3 yaşında hiç bir sorun olmadı doğumuma kadar

ikincisindede aynı şekildeydi kahverrengi lekeler hep vardı ama bir gece kan geldi çok azdıı acile gittim kalp atışı var progestan kullandımm lekeler falan gitti fakat 7 haftalıkken kalbi durmuştu... kürtajda oldum üstelik...

şimdi tekrar hamileliymm bazen nokta şeklinde olabiliyor dedi doktor normal dedi...

yani şunu öğrendim ki eğer yaşayacaksa sen ne yaparsan yap düşmez eğer düşüceksede sen ne yaparsan yap düşerrrr

önce bunu aklından çıkarmaaaa

eğer düşerse zaten anormal bir gebelik oluyorki vucut atıyorrr sağlıklı bebeklerde düşme vs olmuyorrr....

kendine iyi bak yeterrrr... vucudun iyiyede kötüyede hazır olsunnn

Herkese merhaba
yolcuglulum kasım 2012 annelerınde basladı ve gecen pzt son buldu..
bebegımı 6haftalıkken anıden kaybettım dusurdum:14:
kahve lekelenme ardından bır acı ve son..:50:
buraya geldım..neden?
damdan dusenı damdan dusen anlar dıye..
dpktpr kurtajdan sonra 1 ay sonra korunmayı bırakabılırsın dedı
ınsan korkuyor..
burada benle aynı durumda olanlardan belkı bır tesellı bır tavsıye ıcın geldım..
bende oyleydım hamıle kaldım soyle oldu fılandıye umut aramaya..
toplandım cok sukur evet ama yınede benım gıbı olanlarla paylasmak ıstedım.
nazenın ıle aynı topıkteydık bız..bugun ogrendım oda kaybetmıs...yenınden baslayacagız yıne umutlarla bu kez kavusacagız oyle degılmı
:29:

Ben varım canım aynı durumda bende 7,5 haftalık
bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim Tam 1 ay önce
Daha aklıma geldikçe ağlıyorum, üzülüyorum ama yok ki bi çarem
elimden bişey gelse canımı bile verirdim ben ama olmadı nasip değilmiş
evladımın bu dünyada yiyecek bi lokma ekmeği bile yokmuş ben de hemen
çocuk yapıcam diyodum ama vazgeçtim canım bidaha dayanam aynı acııya
Rabbim bana hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü bi evlat nasip etsin en hayırlı zmaanda sana da
tatlım inşallah
:nazar:

mubcum seninle aynı durumdaydık hatırlıyosan kahve lekeler kırmızı kanamaya döndü dün ve bugün bebeğim düştü malesef yeni geldim doktordan ama aklıma sen geldin senle aynı durumdaydık.bilgi vereyim dedim en ufak lekelenmede bile olsa hhemen acile git dr gebelikte kanamanın büyüğü küçüğü olmaz hepside risk dedi.ben alamadım dilerim allahtan sen sağlıcakla al bebeğini kucağına.

Slm kızlar.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. O kadar zor bir dönemde yaşıyoruz ki, kadınlar ya çok zor gebe kalıyor ya da gebe kalıyor fakat rahat bir gebelik geçiremiyor.
Son zamanlarda gebeliği süresince çokça kanama lekelenme şikayeti yaşayanları görüyoruz. Bunların bir kısmı sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırken bir kısmı da benim gibi malesef düşükle sonuçlanıyor.
Lekelenmelerim gebeliğimi öğrendiğim günden itibaren çok az olmakla birlikte hep vardı. Ama son gün kahverengi lekelerim kırmızı kan şeklinde akıntıya döndüğünde, bebeğimin artık benimle olmadığını anlamıştım.

Size tavsiyem eğer lekelenmeleriniz varsa elinizden geldiğince istirahat edin. Ama en önemlisi doktorunuza yolk sac kesesinin normal olup olmadığını sorun. Çünkü yolk sac kesesi normalden büyük olunca çok büyük bir oranda düşük oluyor. Bu konuda yapılmış çalışmalar var hatta. En azından acı sona kendinizi alıştırmış olursunuz.
Benim 2 farklı doktor bakmasına rağmen hiçbiri yolk sac kesen büyük demedi. bebeğin kalbi durduktan sonra başka bir doktro söyledi. yani kimse acı haberi veren doktor olmak istemiyor. pollyannacılık oynuyorlar sizinle.

mubcum seninle aynı durumdaydık hatırlıyosan kahve lekeler kırmızı kanamaya döndü dün ve bugün bebeğim düştü malesef yeni geldim doktordan ama aklıma sen geldin senle aynı durumdaydık.bilgi vereyim dedim en ufak lekelenmede bile olsa hhemen acile git dr gebelikte kanamanın büyüğü küçüğü olmaz hepside risk dedi.ben alamadım dilerim allahtan sen sağlıcakla al bebeğini kucağına.

benım ogun kasıklarımda hafıf agrı olmustu düşük yaptıgımda gecen hafta yanı.aksam ısten cıkarken wc de kahverengı leke gordum sımdı yerlesme lekesıde olabılıyor ya, yınede doktoru aradım.olabılır dedı agrın fazlalasırsa kanaman olursa ara benı suan normal takma kafana dedı..eve gıttım yıne leke var ama kan degıl..yattım agrım hafıf doktor fazlalasırsa dedı ya ne kadar fazla bılemıyorumkı arasammı napsam bılemeden uyudum.sabah bı acıyla uyandım..karnımdan bısı kopuo anladım hemen wc ye gıttımkı kanla beraber ıcım bosaldı resmen..dıyecegım o kı hemendoktoruaradım ıste sordumda ne oldu doktora soledıgımde sen gelsende yapılcak bısı yokmus dedı.:50: neye ınancamı sasırdım doktorumu degıstırsemmı bılemedım kurtajımı cokıı yaptı ıyıde bı dokıtora benzıo..offff yıne hamıle kjalırsam bu kadınamı gıtsem baskasınamı bılemıyorum

benım ogun kasıklarımda hafıf agrı olmustu düşük yaptıgımda gecen hafta yanı.aksam ısten cıkarken wc de kahverengı leke gordum sımdı yerlesme lekesıde olabılıyor ya, yınede doktoru aradım.olabılır dedı agrın fazlalasırsa kanaman olursa ara benı suan normal takma kafana dedı..eve gıttım yıne leke var ama kan degıl..yattım agrım hafıf doktor fazlalasırsa dedı ya ne kadar fazla bılemıyorumkı arasammı napsam bılemeden uyudum.sabah bı acıyla uyandım..karnımdan bısı kopuo anladım hemen wc ye gıttımkı kanla beraber ıcım bosaldı resmen..dıyecegım o kı hemendoktoruaradım ıste sordumda ne oldu doktora soledıgımde sen gelsende yapılcak bısı yokmus dedı.:50: neye ınancamı sasırdım doktorumu degıstırsemmı bılemedım kurtajımı cokıı yaptı ıyıde bı dokıtora benzıo..offff yıne hamıle kjalırsam bu kadınamı gıtsem baskasınamı bılemıyorum

bence başkasına git gerçekten kanamanın büyüğü küçüğü olmuyormuş yasadım önce kahve lekeler devamından kanama ve acı sonnn :43:

Back
X