ErabiaE Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2019 665 813 103 19 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ErabiaE #1 Merhaba kizlar nisan ayinda bos gebelik gecirdim bununda olabilecegini soyledi dr 4+2'yim hgc 566 cikti bilen anlayan yazabilirmi
Merhaba kizlar nisan ayinda bos gebelik gecirdim bununda olabilecegini soyledi dr 4+2'yim hgc 566 cikti bilen anlayan yazabilirmi
I LoVe You Rabbime şükürler olsun🥰🥰 Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 3.332 En iyi cevaplar 1 2.546 83 24 19 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ErabiaE #2 ErabiaE .!.: Merhaba kizlar nisan ayinda bos gebelik gecirdim bununda olabilecegini soyledi dr 4+2'yim hgc 566 cikti bilen anlayan yazabilirmi Genişletmek için tıkla... Bu şekilde belli olmaz ki iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artması lazim
ErabiaE .!.: Merhaba kizlar nisan ayinda bos gebelik gecirdim bununda olabilecegini soyledi dr 4+2'yim hgc 566 cikti bilen anlayan yazabilirmi Genişletmek için tıkla... Bu şekilde belli olmaz ki iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artması lazim
ErabiaE Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2019 665 813 103 19 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ErabiaE #3 I LoVe You .!.: Bu şekilde belli olmaz ki iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artması lazim Genişletmek için tıkla... Cuma tekrar gitcem hayirlisi bakalim
I LoVe You .!.: Bu şekilde belli olmaz ki iki gün sonra tekrar kan verin iki kat artması lazim Genişletmek için tıkla... Cuma tekrar gitcem hayirlisi bakalim
Jajinda Weird is a side effect of awesome. Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2012 612 457 303 19 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ErabiaE #4 ErabiaE .!.: Merhaba kizlar nisan ayinda bos gebelik gecirdim bununda olabilecegini soyledi dr 4+2'yim hgc 566 cikti bilen anlayan yazabilirmi Genişletmek için tıkla... Tek testle belli olmaz başınızdan da geçmiş aşkında yine tek testle anlamamıştır diye düşünüyorum bi iki kere tekrar esip artışa bakılır varsa artış hamilesiniz demektir umarım kalbinize göre olur
ErabiaE .!.: Merhaba kizlar nisan ayinda bos gebelik gecirdim bununda olabilecegini soyledi dr 4+2'yim hgc 566 cikti bilen anlayan yazabilirmi Genişletmek için tıkla... Tek testle belli olmaz başınızdan da geçmiş aşkında yine tek testle anlamamıştır diye düşünüyorum bi iki kere tekrar esip artışa bakılır varsa artış hamilesiniz demektir umarım kalbinize göre olur