- 24 Mayıs 2023
- 17
- 21
- 3
- Konu Sahibi BEBEKMGELIYOR
-
Ağrıların nasıl ağrı adet ağrısı gibimi benimde adet ağrılarım olmuştu bende korktum ama korktuğum gibi olmadı ben kan tahlili vermemiştim evde idrar testiyle takip yaptım dış genelikte bir iniyo bir çıkıyo değer korkma canım 2 gün sonra tekrar kan verip yükselişine bakarsın doktorda yorum yaparMerhaba evde test yaptıktan sonra kan verdim betam 302 çıktı çok yeni 3 haftalıkmış 4 gün sınra5kan verdim 1670 çıktı ağrılarım var çok korkuyorum dış gebelik dşye şuan 6 haftalık sizce değerim nasıl
Aynen canım adet sancıısı gibi kasıklarım da karnımda bacaklarımda ağrı oluyor sürekli de kendimi dinliyorum aslında sürekli gerginim ve sigara kullanıyorum sigara içtikçe vicdan azabı çekiyorumAğrıların nasıl ağrı adet ağrısı gibimi benimde adet ağrılarım olmuştu bende korktum ama korktuğum gibi olmadı ben kan tahlili vermemiştim evde idrar testiyle takip yaptım dış genelikte bir iniyo bir çıkıyo değer korkma canım 2 gün sonra tekrar kan verip yükselişine bakarsın doktorda yorum yapar
Ultrasonda bakmadı mıMerhaba evde test yaptıktan sonra kan verdim betam 302 çıktı çok yeni 3 haftalıkmış 4 gün sınra5kan verdim 1670 çıktı ağrılarım var çok korkuyorum dış gebelik dşye şuan 6 haftalık sizce değerim nasıl
Hiiiiiç sıkıntı yapmayın adet sancısından daha ağrılı sancılarım oldu 8-9. haftalarda son buldu. Ben de sigara içtim 3.5 ay daha bırakalı 2 hafta oldu. İçin diye söylemiyorum tabi bunu. Stres yapmayın o en kötü şey. Hayırlısıyla gelsin minik♥Aynen canım adet sancıısı gibi kasıklarım da karnımda bacaklarımda ağrı oluyor sürekli de kendimi dinliyorum aslında sürekli gerginim ve sigara kullanıyorum sigara içtikçe vicdan azabı çekiyorum
Sadece ağrıdan yola çıkarak dış gebelik diye düşünme değerlerinde sıkıntı olsaydı olabilir derdim ama ağrının olması çok normal çoğu hamile kadın yaşıyor benimde 8. Haftalarda bile oldu bazen ara ara yine oluyor gerilecek birşey değil bu sıkıntı değil ama sigarayı kullanmayı bırakmalısın bir şekilde bebeğini düşün bir hafta sonrada zaten ultrasonda rahatlıkla keseyi göreceksinAynen canım adet sancıısı gibi kasıklarım da karnımda bacaklarımda ağrı oluyor sürekli de kendimi dinliyorum aslında sürekli gerginim ve sigara kullanıyorum sigara içtikçe vicdan azabı çekiyorum
Genellikle ilk haftalarda kasik sancısı bel ağrısı normal kanama olmadığı süreceMerhaba evde test yaptıktan sonra kan verdim betam 302 çıktı çok yeni 3 haftalıkmış 4 gün sınra5kan verdim 1670 çıktı ağrılarım var çok korkuyorum dış gebelik dşye şuan 6 haftalık sizce değerim nasıl
Hayır haftaya salı günü ilk defa doktor kontrolüm olucakUltrasonda bakmadı mı
İllaki anlardı diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum kiDeğeriniz gayet iyi artmış. 2 gün sonra keseyi görürsünüz muhtemelen. Ağrılar çok normal benim de aşırı ağrıyordu.. Ama geçecek, pozitif kalın :)
Çok teşekkür ederim içim rahatladı azda olsaSadece ağrıdan yola çıkarak dış gebelik diye düşünme değerlerinde sıkıntı olsaydı olabilir derdim ama ağrının olması çok normal çoğu hamile kadın yaşıyor benimde 8. Haftalarda bile oldu bazen ara ara yine oluyor gerilecek birşey değil bu sıkıntı değil ama sigarayı kullanmayı bırakmalısın bir şekilde bebeğini düşün bir hafta sonrada zaten ultrasonda rahatlıkla keseyi göreceksin
Genellikle ilk haftalarda kasik sancısı bel ağrısı normal kanama olmadığı sürece
Teşekkür ederim :)Genellikle ilk haftalarda kasik sancısı bel ağrısı normal kanama olmadığı sürece
Çok amaa çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki Allah razı olsun sizden. Yüzümde mutlu bir gülümse oluşturdunuz Allahta sizi mutlu etsin :)Hiiiiiç sıkıntı yapmayın adet sancısından daha ağrılı sancılarım oldu 8-9. haftalarda son buldu. Ben de sigara içtim 3.5 ay daha bırakalı 2 hafta oldu. İçin diye söylemiyorum tabi bunu. Stres yapmayın o en kötü şey. Hayırlısıyla gelsin minik♥
Korkmayın ağrı tutunmada oluyor benim de bel bacak kaşık hatta kalça kemiği ağrım çok oldu,dış gebelikte değer hem çok yüksek çıkıyormuş gende kanama ve dayanılmaz bir ağrı oluyormuşMerhaba evde test yaptıktan sonra kan verdim betam 302 çıktı çok yeni 3 haftalıkmış 4 gün sınra5kan verdim 1670 çıktı ağrılarım var çok korkuyorum dış gebelik dşye şuan 6 haftalık sizce değerim nasıl
1670 değer 6 haftalık olmazMerhaba evde test yaptıktan sonra kan verdim betam 302 çıktı çok yeni 3 haftalıkmış 4 gün sınra5kan verdim 1670 çıktı ağrılarım var çok korkuyorum dış gebelik dşye şuan 6 haftalık sizce değerim nasıl
Canım dış gebelikte değer çok yüksek olmaz yoksa tüp patlar iç kanama yaşanır HCG değeri çok çok aşırı yüksek olması mol gebelikteKorkmayın ağrı tutunmada oluyor benim de bel bacak kaşık hatta kalça kemiği ağrım çok oldu,dış gebelikte değer hem çok yüksek çıkıyormuş gende kanama ve dayanılmaz bir ağrı oluyormuş
Yaa ben öyle duymuştum sağolasın,ama arkadaşınki de dış gebelik değişir benceCanım dış gebelikte değer çok yüksek olmaz yoksa tüp patlar iç kanama yaşanır HCG değeri çok çok aşırı yüksek olması mol gebelikte
Dış gebelik olsa değer 2 ye katlaman ya sabit kalır ya da 2 kattan az artar ve kanama lekelenme görülürYaa ben öyle duymuştum sağolasın,ama arkadaşınki de dış gebelik değişir bence
Değerler çok güzel ağrı da 9.haftadayım bende de oluyor normal bu kanama ve şiddetli ağrı olmadıkça korkma, hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba evde test yaptıktan sonra kan verdim betam 302 çıktı çok yeni 3 haftalıkmış 4 gün sınra5kan verdim 1670 çıktı ağrılarım var çok korkuyorum dış gebelik dşye şuan 6 haftalık sizce değerim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?