- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
Kızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.93 sizce hamilelik varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test için erken iğnedeki hcg den dolayı yüksek çıkmış 14.günü test yaparsınKızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.93 sizce hamilelik varmı ?
Çatlatma iğnesinin etkisidir canım 6 günde gebelik belli olmazKızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.93 sizce hamilelik varmı ?
İğne olmuş o yüzden yüksek değeriDeğerin güzel 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katı artmış mı diye bakhayırlısı olsun ❤
Çatlatma iğnesinde hcg oluyor mu?İğne olmuş o yüzden yüksek değeri
Çok erken iğne hcg içerdiği için yüksek çıkmış en geç 12 gün sonra yapılması gerekirKızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.93 sizce hamilelik varmı ?
Evet başka iğne de yok zaten çatlatma iğnesinde hcg varÇatlatma iğnesinde hcg oluyor mu?
İlk gün merak edip baktırmıştım 81 çıkmıştıNe kadar değer verebiliyor ki çatlama iğnesi
Çatlatma iğnesinin 6. Günü dimi 16 falan değil yani kesin olarak yanlış yazmış olabilir misin farketmeden mümkün değil çünkü 6.gün için hamilesin demesiAma doktorum hamilesin dedi
Canim uzmek istemem ama igne etkisi. Doktorunun demiş olmasi gerekirdi idrar ve kan için en erken 12ci gun test yapmalisin. Yani şimdi hamilelik olsa bile deger 21e kalkamaz. Yumurtanin çatlamasi, spermle dollenmesi, tuplerde bir kaç gun suren yolculugu, rahme tutunmasi ve hcg salgilanmasi şeklinde ilerler. Ve deger çok azdan başlayarak artar. InsaAllah hamilelik olur bu ay. Ve gercek hamilelik degerin pozitif çikarKızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.93 sizce hamilelik varmı ?
Yaa onu bilmiyordumEvet başka iğne de yok zaten çatlatma iğnesinde hcg var
Takipli misiniz ilaci kullandığınızı biliyor mu?Ama doktorum hamilesin dedi
Evet biliyor takipteyim 2 gün sonra tekrar bakalım sağlıklı mı diye bakalım diyeTakipli misiniz ilaci kullandığınızı biliyor mu?
O zaman daha üstüne yorum yapmaya gerek yok .Evet biliyor takipteyim 2 gün sonra tekrar bakalım sağlıklı mı diye bakalım diye
O zaman daha üstüne yorum yapmaya gerek yok .
Siz neden kafanızı karıştırıyorsunuz ki doktor gözetimindesiniz ne güzel ...
strese girmeden rahatça sürecinizi takip edin.
Hayırlısı olsun şimdi 2 gün sonra