Beta hgc lütfen bakarmisiniz

papatyahanim0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
139
-31
48
24
Merhabalar ikinci yaptirdigim beta hgc testimin değeri 657.93 dış gebelik olma riski varmıdır bu değerle?

Merhabalar ikinci yaptirdigim beta hgc testimin değeri 657.93 dış gebelik olma riski varmıdır bu değerle?
İlk yaptırdığiniz değer kaçtı acaba. Hayır şuan dış gebelik falan aklınızı karıştırmayın. İnsaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız

Merhaba hayırlı olsun . İlk testiniz kaçtı ? Dış gebelik sanırım ultrasonda anlaşılıyor sağlıklı gebelik olup olmadığını beta hcg hormonunun iki günde 2 katı ve üstü artması gerekir

İlk yaptırdığım değerim 133.27'ydi vajinal ultrasonla baktı kese göremedim dedi
Kese 1500 lerde görülüyor daha gebeliğinizin başındasınız rahat olun. Dış gebelikte şiddetli ağrı ve kanama olur olmasa da ultrasonda belli olur zaten

Kese 1500 lerde görülüyor daha gebeliğinizin başındasınız rahat olun. Dış gebelikte şiddetli ağrı ve kanama olur olmasa da ultrasonda belli olur zaten
Yok çok şükür ağrım kanamam yok arada bir adet sancım gibi sancım oluyor bi beş dakika sürüyor kesiliyor

İlk yaptırdığım değerim 133.27'ydi vajinal ultrasonla baktı kese göremedim dedi
Zaten bu değerle alttan muayene de olsa asla göremez. Bu değer 1500 2000 lerde olması lazım. En son adet tarihin ne zaman degerin çok güzel çıkmış. Burada biseyler okuyup kafanı karıştırma. Güzel hamilelik geçir

Bu acil doktorlarına ne diyim bilmem ki kaç kişi onlar yüzünden korku yaşıyor benim 1092 iken hcg vajinadan bile bakmadı 4 gün sonra gel bakalım demişti

En son 29 ağustosta oldum
Bu acil doktorlarına ne diyim bilmem ki kaç kişi onlar yüzünden korku yaşıyor benim 1092 iken hcg vajinadan bile bakmadı 4 gün sonra gel bakalım demişti
Benide çok korkuttu fazlada ilgili değildi zaten pekte bilgim yok bu konularda ilk gebeliğim rabbim bütün annelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok farklı bi duygu

Reactions: Z P
En son 29 ağustosta oldum

Benide çok korkuttu fazlada ilgili değildi zaten pekte bilgim yok bu konularda ilk gebeliğim rabbim bütün annelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok farklı bi duygu
Amin İnşallah sizinde gebeliğiniz güzel geçer sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…