Beta hgc

mezun 898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
68
-20
1
21
Meraba dün salik ocağında kan verdim ve beta hgc 0.2 çıkmış aylardır bu ilişkim olmamasına rağmen acaba elimemi sperm bulastı yada esyalarımda mi var tedirginliďiyle takıntım başladı 3 ayın sonunda test yaptırdım beta hgc 0,2çıkmış bu nedemek oliyor acaba?

Meraba dün salik ocağında kan verdim ve beta hgc 0.2 çıkmış aylardır bu ilişkim olmamasına rağmen acaba elimemi sperm bulastı yada esyalarımda mi var tedirginliďiyle takıntım başladı 3 ayın sonunda test yaptırdım beta hgc 0,2çıkmış bu nedemek oliyor acaba?
Gebe degilsiniz 0.2 cikmasi negatif demek Degeriniz 5 in altındaysa gebe degilsiniz demek sizin ki SIFIR NOKTA IKI CIKMIS SIFIR

Aylardır ilişkiniz yoksa gidip beta hcg vermek nereden aklınıza geldi?

Not: Her nesneye dokunduktan sonra elinizi vajinaniza sürmeyin. Çünkü bu çok anlamsız bir hareket.

Aylardır ilişkiniz yoksa gidip beta hcg vermek nereden aklınıza geldi? Ayrıca her nesneye dokunduktan sonra elinizi vajinaniza sürmeyin. Çünkü bu u çok anlamsız bir hareket. Bir de niye birileri sizin eşyalarınıza spermini bıraksın ki..
Ne alaka her dokunduğum şeyden sonra tabiki elimi vajina sürmüyorum. Tuvaletti aile ortak kulanıyoruz sonuçta olabilir diye

Bilgin yoksa xayfayı terk et yorum yapma .
Ne demek bilgin yoksa sayfayi terk et yaziyosun insanlara ? Asıl bilgisiz sensin !! Sperm oyle disarda canli kalabilen biseymi saka gibisin yaaa onceki gonderini okudum abimle ayni jileti kullandim sperm kalmismidir hamilemiyim diye sormussun sakamisin sen ?? Biri sana bisey yaptida soylemeyemi cekiniyosun ?

Ne demek bilgin yoksa sayfayi terk et yaziyosun insanlara ? Asıl bilgisiz sensin !! Sperm oyle disarda canli kalabilen biseymi saka gibisin yaaa onceki gonderini okudum abimle ayni jileti kullandim sperm kalmismidir hamilemiyim diye sormussun sakamisin sen ?? Biri sana bisey yaptida soylemeyemi cekiniyosun ?
Ay bu o mu? Abisiyle aynı jiletli kullanan.. mesele şu ki çıkıp dese ki ben bir ilişki yaşadım ve sonucunda hamile kalmış olabilirim, biz de o doğrultuda cevap yazarız. Ama dalga geçer gibi, sanki aptalmışız gibi yazınca ben inanmadım. O yüzden bana saldırıyor sanırım.

Belli ki bekarsın bu olaylardan bi habersin. Öyle bulaşmayla gebe kalınmaz. Diyelim ki bulaşmış biryere görürsün yani görünmeyecek bişe değil. Ki öyle canlı da kalmaz anlatabildim mi?

Ha bide beta HGC değil betaHCG

Bide banyo oturağı daha tehlikeli dikkat et :sus:

Hanımlar lütfen sakin olalım😌
M mezun 898 OKB misiniz? Okb tanısı olanların bu tip takıntıları olabiliyor o yüzden sordum, hamile değilsiniz tuvaletten sperm bulaşıp hamile kalmanız mümkün değil ama okbniz varsa hamilelik korkunuz üzerine terapi almanız iyi olur🙏

Ay bu o mu? Abisiyle aynı jiletli kullanan.. mesele şu ki çıkıp dese ki ben bir ilişki yaşadım ve sonucunda hamile kalmış olabilirim, biz de o doğrultuda cevap yazarız. Ama dalga geçer gibi, sanki aptalmışız gibi yazınca ben inanmadım. O yüzden bana saldırıyor sanırım.
Aynen o gercek sıkıntısı baska besbelli soylemeye korkuyo

M mezun 898 OKB misiniz? Okb tanısı olanların bu tip takıntıları olabiliyor o yüzden sordum, hamile değilsiniz tuvaletten sperm bulaşıp hamile kalmanız mümkün değil ama okbniz varsa hamilelik korkunuz üzerine terapi almanız iyi olur🙏
Sadece tuvalet olsa iyi tras bicaginida sormus 😀😀 bir abim bir erkek kardesim var hic aklima boyle seyler gelmezdi benim yeni nesil ne dadluuuuu😀😀😀

Sadece tuvalet olsa iyi tras bicaginida sormus 😀😀 bir abim bir erkek kardesim var hic aklima boyle seyler gelmezdi benim yeni nesil ne dadluuuuu😀😀😀
O zaman muhtemelen okb var genç arkadaşımızda, teşhis için bir uzmanla görüştü mü bilmiyorum ama görüşmediyse mutlaka randevu alıp gitmeli, tedavi olmazsa hayatını çok etkiler okb.

Ben saldırgan tavırlarından rahatsız oldum.

Hanımlar lütfen dalga geçilmesin doktor değilim ama okb olabilir wc’den traş bıçağından bile hamile kalabileceğini düşünüp endişe duyuyor bunun üzerine ısrarla defalarca konu açıyorsa okbli olma ihtimali çok yüksek.

Back
X