Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebe degilsiniz 0.2 cikmasi negatif demek Degeriniz 5 in altındaysa gebe degilsiniz demek sizin ki SIFIR NOKTA IKI CIKMIS SIFIRMeraba dün salik ocağında kan verdim ve beta hgc 0.2 çıkmış aylardır bu ilişkim olmamasına rağmen acaba elimemi sperm bulastı yada esyalarımda mi var tedirginliďiyle takıntım başladı 3 ayın sonunda test yaptırdım beta hgc 0,2çıkmış bu nedemek oliyor acaba?
Aylardır ilişkiniz yoksa gidip beta hcg vermek nereden aklınıza geldi?Meraba dün salik ocağında kan verdim ve beta hgc 0.2 çıkmış aylardır bu ilişkim olmamasına rağmen acaba elimemi sperm bulastı yada esyalarımda mi var tedirginliďiyle takıntım başladı 3 ayın sonunda test yaptırdım beta hgc 0,2çıkmış bu nedemek oliyor acaba?
Ne alaka her dokunduğum şeyden sonra tabiki elimi vajina sürmüyorum. Tuvaletti aile ortak kulanıyoruz sonuçta olabilir diyeAylardır ilişkiniz yoksa gidip beta hcg vermek nereden aklınıza geldi? Ayrıca her nesneye dokunduktan sonra elinizi vajinaniza sürmeyin. Çünkü bu u çok anlamsız bir hareket. Bir de niye birileri sizin eşyalarınıza spermini bıraksın ki..
Safmisin ne alaka tuvalette gebe kalmak ? Heleki aile ?Ne alaka her dokunduğum şeyden sonra tabiki elimi vajina sürmüyorum. Tuvaletti aile ortak kulanıyoruz sonuçta olabilir diye
Tuvalette sperm nasıl bulaşsın. Gidip beta hcg baktırmak için makul bir sebep değil bu.Ne alaka her dokunduğum şeyden sonra tabiki elimi vajina sürmüyorum. Tuvaletti aile ortak kulanıyoruz sonuçta olabilir diye
Bilgin yoksa xayfayı terk et yorum yapma .Tuvalette sperm nasıl bulaşsın. Gidip beta hcg baktırmak için makul bir sebep değil bu.
Ne demek bilgin yoksa sayfayi terk et yaziyosun insanlara ? Asıl bilgisiz sensin !! Sperm oyle disarda canli kalabilen biseymi saka gibisin yaaa onceki gonderini okudum abimle ayni jileti kullandim sperm kalmismidir hamilemiyim diye sormussun sakamisin sen ?? Biri sana bisey yaptida soylemeyemi cekiniyosun ?Bilgin yoksa xayfayı terk et yorum yapma .
Sakın benimle kavga etmeye çalışma! Karşında çocuk yok senin.Bilgin yoksa xayfayı terk et yorum yapma .
Onceki gonderilerinde abisiyle ayni jileti kullanmis jilette sperm kalmismismidirmis hamile kalmismismidirmissss.Tuvalette sperm nasıl bulaşsın. Gidip beta hcg baktırmak için makul bir sebep değil bu.
Ay bu o mu? Abisiyle aynı jiletli kullanan.. mesele şu ki çıkıp dese ki ben bir ilişki yaşadım ve sonucunda hamile kalmış olabilirim, biz de o doğrultuda cevap yazarız. Ama dalga geçer gibi, sanki aptalmışız gibi yazınca ben inanmadım. O yüzden bana saldırıyor sanırım.Ne demek bilgin yoksa sayfayi terk et yaziyosun insanlara ? Asıl bilgisiz sensin !! Sperm oyle disarda canli kalabilen biseymi saka gibisin yaaa onceki gonderini okudum abimle ayni jileti kullandim sperm kalmismidir hamilemiyim diye sormussun sakamisin sen ?? Biri sana bisey yaptida soylemeyemi cekiniyosun ?
Aynen o gercek sıkıntısı baska besbelli soylemeye korkuyoAy bu o mu? Abisiyle aynı jiletli kullanan.. mesele şu ki çıkıp dese ki ben bir ilişki yaşadım ve sonucunda hamile kalmış olabilirim, biz de o doğrultuda cevap yazarız. Ama dalga geçer gibi, sanki aptalmışız gibi yazınca ben inanmadım. O yüzden bana saldırıyor sanırım.
Sadece tuvalet olsa iyi tras bicaginida sormus
Evet evet ben de öyle düşünüyorum. Çıksa açık açık derdini anlatsa belki bir faydamız olur. Ama aptal değiliz niye yapar ki insan bunu anlamıyorum.Aynen o gercek sıkıntısı baska besbelli soylemeye korkuyo
O zaman muhtemelen okb var genç arkadaşımızda, teşhis için bir uzmanla görüştü mü bilmiyorum ama görüşmediyse mutlaka randevu alıp gitmeli, tedavi olmazsa hayatını çok etkiler okb.Sadece tuvalet olsa iyi tras bicaginida sormusbir abim bir erkek kardesim var hic aklima boyle seyler gelmezdi benim yeni nesil ne dadluuuuu
![]()
Ben saldırgan tavırlarından rahatsız oldum.