Teşekkür ederim yorumun ve bilgin için 7 aylık evliyim bu 2. Ay korunmuyoruz. Bata 5 gün kaldı burdaki yazıları okudukça 1 hafta önceden öğrenen bende merak ediyorumKaç aydır deniyorsunuz, bebek için çalışmalara başladıysanız adet düzensizliği ve bedeninde bir takım değişiklikler olması normal, nolursun kendini yıpratma.
Teşekkürler yorumun içinDollenmeden 12. Veya 13. Gun itibari ile cikar
Rica ederim birtanem, inşallah gönlündeki olurTeşekkür ederim yorumun ve bilgin için 7 aylık evliyim bu 2. Ay korunmuyoruz. Bata 5 gün kaldı burdaki yazıları okudukça 1 hafta önceden öğrenen bende merak ediyorum
Yurtdışında yumurtlama olduktan 7 gün sonra test yapmaya başlıyorlar 14.günü kadar devam ediyorlar hakkınız da hayırlısı olsun kimisi erken hissedebiliyor umarım hamilesinizdirMerhabalar bat 17 Şubat 6 gün kaldı, yumurtlama 3 Şubat( ovu ile takip ettim)
Göğüslerde hafif hassasiyet ve kasık ağrısı (normalde regl olduğum zaman ağrır yada en erken 1 gün önce) kan versem Çıkar mı yada ne zaman kan vermem lazım öğrenmek için bilgisi olanlar söyleyebilir mi?
Malesef o ay da adet gördümYurtdışında yumurtlama olduktan 7 gün sonra test yapmaya başlıyorlar 14.günü kadar devam ediyorlar hakkınız da hayırlısı olsun kimisi erken hissedebiliyor umarım hamilesinizdir
Yakında beklediğiniz haberi sevinçle alacağınıza inanıyorumMalesef o ay da adet gördümAllahtan ümit kesilmez…
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. 2 ayda oldu sanırım. Ovülasyon takip ettiniz mi, ne kadar sürede kaç günde bir ilişki yaşadınız. Biz de bu ay denemeye başladık. Sürekli olur mu acaba şu an yaşadığım şey belirti mi gibi düşünüyorum düşünmeden edemiyorumTeşekkür ederim yorumun ve bilgin için 7 aylık evliyim bu 2. Ay korunmuyoruz. Bata 5 gün kaldı burdaki yazıları okudukça 1 hafta önceden öğrenen bende merak ediyorum
Bende adete 6 gün varken öğrendim şükürler olsunYumurtlama tarihimden eminim ve yumurtlamadan sonra 9. Gün normal kaset testte pozitifi görmüştüm. Adete 5 gün vardı.
Ben de 4+2 günlük gebeyim ve size şunu söylemek istiyorum. Ekim ayından beri o kadar yumurtlama takip ettim hepsini değerlendirdim neler neler yaptım olmadı. Ama gebe kaldığım ay tam 14.gün yumurtlamama rağmen sadece 11.gün değerlendirebilmiştik yumurtlamayı değerlendiremedik ve o ay tek bir gün ilişki oldu. Yani yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişkiyle gebe kalmışım. Demek istediğim ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor ve hepsinin gelecek bir zamanları varMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. 2 ayda oldu sanırım. Ovülasyon takip ettiniz mi, ne kadar sürede kaç günde bir ilişki yaşadınız. Biz de bu ay denemeye başladık. Sürekli olur mu acaba şu an yaşadığım şey belirti mi gibi düşünüyorum düşünmeden edemiyorummerak ettim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?