BETA HGCye döllenmeden kaç gün sonra bakılır?

newblack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
116
62
28
Merhabalar bat 17 Şubat 6 gün kaldı, yumurtlama 3 Şubat( ovu ile takip ettim)
Göğüslerde hafif hassasiyet ve kasık ağrısı (normalde regl olduğum zaman ağrır yada en erken 1 gün önce) kan versem Çıkar mı yada ne zaman kan vermem lazım öğrenmek için bilgisi olanlar söyleyebilir mi?

Eğer gebelik oluşmuşsa şu an idrar testi için de kan testi için de erken, yumurtlama 3 şubatsa çatlama büyük ihtimalle 4 şubattır. Döllenme de bu tarihlerde olmuştur eğer olmuşsa (inşallah) :KK200: ama beta hcg hormonunun kana idrara yayılması için en az 12 gün gerekli, bence henüz erken. Belirtilerin psikolojik olabilir

Kaç aydır deniyorsunuz, bebek için çalışmalara başladıysanız adet düzensizliği ve bedeninde bir takım değişiklikler olması normal, nolursun kendini yıpratma.

Kaç aydır deniyorsunuz, bebek için çalışmalara başladıysanız adet düzensizliği ve bedeninde bir takım değişiklikler olması normal, nolursun kendini yıpratma.
Teşekkür ederim yorumun ve bilgin için 7 aylık evliyim bu 2. Ay korunmuyoruz. Bata 5 gün kaldı burdaki yazıları okudukça 1 hafta önceden öğrenen bende merak ediyorum🙃

Teşekkür ederim yorumun ve bilgin için 7 aylık evliyim bu 2. Ay korunmuyoruz. Bata 5 gün kaldı burdaki yazıları okudukça 1 hafta önceden öğrenen bende merak ediyorum🙃
Rica ederim birtanem, inşallah gönlündeki olur

Merhaba kızlar, ben adete 4 gün kala kan verdim 1.2 çıktı. 26 şubat adet olmam lazım sizce bidaha ne zaman kan veriyim

Merhabalar bat 17 Şubat 6 gün kaldı, yumurtlama 3 Şubat( ovu ile takip ettim)
Göğüslerde hafif hassasiyet ve kasık ağrısı (normalde regl olduğum zaman ağrır yada en erken 1 gün önce) kan versem Çıkar mı yada ne zaman kan vermem lazım öğrenmek için bilgisi olanlar söyleyebilir mi?
Yurtdışında yumurtlama olduktan 7 gün sonra test yapmaya başlıyorlar 14.günü kadar devam ediyorlar hakkınız da hayırlısı olsun kimisi erken hissedebiliyor umarım hamilesinizdir🙏🏻

Yurtdışında yumurtlama olduktan 7 gün sonra test yapmaya başlıyorlar 14.günü kadar devam ediyorlar hakkınız da hayırlısı olsun kimisi erken hissedebiliyor umarım hamilesinizdir🙏🏻
Malesef o ay da adet gördüm🫣🙃 Allahtan ümit kesilmez…

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. 2 ayda oldu sanırım. Ovülasyon takip ettiniz mi, ne kadar sürede kaç günde bir ilişki yaşadınız. Biz de bu ay denemeye başladık. Sürekli olur mu acaba şu an yaşadığım şey belirti mi gibi düşünüyorum düşünmeden edemiyorum 😂 merak ettim o yüzden

Merhaba teşekkür ederim ben 4 haftalık hamileyim ovulasyon kullanalı 2. Ayda hamile kaldım. Yumurtlama günlerimde her gün ilişkiye girdim. Her ilişkiden sonra 10 dk boyunca yerimden kalkmadım Rabbim bana nasip etti. İnşallah sana da nasip eder herşey gönlünce olsun❤️😇🥰

Yumurtlama tarihimden eminim ve yumurtlamadan sonra 9. Gün normal kaset testte pozitifi görmüştüm. Adete 5 gün vardı.

Kizlar yukselirmi başına gelen oldumu

Eklentiler

• IMG-20230319-WA0001.webp
    IMG-20230319-WA0001.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 273
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. 2 ayda oldu sanırım. Ovülasyon takip ettiniz mi, ne kadar sürede kaç günde bir ilişki yaşadınız. Biz de bu ay denemeye başladık. Sürekli olur mu acaba şu an yaşadığım şey belirti mi gibi düşünüyorum düşünmeden edemiyorum 😂 merak ettim o yüzden
Ben de 4+2 günlük gebeyim ve size şunu söylemek istiyorum. Ekim ayından beri o kadar yumurtlama takip ettim hepsini değerlendirdim neler neler yaptım olmadı. Ama gebe kaldığım ay tam 14.gün yumurtlamama rağmen sadece 11.gün değerlendirebilmiştik yumurtlamayı değerlendiremedik ve o ay tek bir gün ilişki oldu. Yani yumurtlamadan 3 gün önce tek ilişkiyle gebe kalmışım. Demek istediğim ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor ve hepsinin gelecek bir zamanları var ☺️ Ama sizi çok iyi anlıyorum,hepimiz sabırsızlanıyoruz bir an önce kavuşmak istiyoruz o yüzden size hiç sakin olun stres yapmayın falan demeyeceğim çünkü mümkün olmuyor çok haklısınız. Sadece umudunuzu kaybetmeyin diyorum 🥰
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu, bizlere de sağlıkla zamanında doğum yapmayı nasip etsin 🙏🥰

Back
X