- 7 Temmuz 2025
- 9
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi nuurkarcii
-
Olma ihtimali var,beta testinizi birkaç kere daha mutlaka tekrarlayın. Artış çok önemli. İlk düzensiz artıp sonra bir anda artabiliyormuş.Benim iki gün önceki betam 45.6 iki gün sonra 67.9 cıktı sizce kimyasal mı cok korkuyorum
En az %66 artmalı canım. 2 gün sonra tekrar baktır inşallah düzenli artar ama kimyasal olabilir maalesef. Aynı yerde mi baktırdın ? Regline kaç gün varBenim iki gün önceki betam 45.6 iki gün sonra 67.9 cıktı sizce kimyasal mı cok korkuyorum
Aynı yerde baktırmadım doktorda ondan şüphelendi bir de yolculuk yaptım 6/7 saat ondan dolayı korkuyorumEn az %66 artmalı canım. 2 gün sonra tekrar baktır inşallah düzenli artar ama kimyasal olabilir maalesef. Aynı yerde mi baktırdın ? Regline kaç gün var
Hayır malesef farklı yerMalesef az yükselmiş. Aynı yerde mi bakıldı?
Farklı yer olduğu için öyle çıkmıştır o zaman. Aynı yerde 2 gün sonra tekrar ver canım. Yolculuktan bir şey olmaz bebek tutunacaksa her türlü tutunuyor kendini suçlamaAynı yerde baktırmadım doktorda ondan şüphelendi bir de yolculuk yaptım 6/7 saat ondan dolayı korkuyorum
İnsallah artar ilk gebeliğim 1bucuk senedir istiyoruz umarım sağlıklıdırOlma ihtimali var,beta testinizi birkaç kere daha mutlaka tekrarlayın. Artış çok önemli. İlk düzensiz artıp sonra bir anda artabiliyormuş.
İnsallah farklı yer olduğu icindirFarklı yer olduğu için öyle çıkmıştır o zaman. Aynı yerde 2 gün sonra tekrar ver canım. Yolculuktan bir şey olmaz bebek tutunacaksa her türlü tutunuyor kendini suçlama
İlk kan verdiğin yere gidip verebilir misin bugünİnsallah farklı yer olduğu icindir
Malesef veremem 6/7 saat uzaklıkta memleketteydik verelim dedik gebelik cıktı yasadığımız yerde verdim o zaman da artıs düsük geldiİlk kan verdiğin yere gidip verebilir misin bugün
O da etkili olmuş olabilir 48 saat sonra ikinci verdiğiniz yerde tekrar vermeye çalışınHayır malesef farklı yer
Kaç olmalı illa 130 mu görmeliyim pekiO da etkili olmuş olabilir 48 saat sonra ikinci verdiğiniz yerde tekrar vermeye çalışın
Aynı labaratuvar ortamında aynı saatte vermelisiniz ki net bilgi olsun. Her kliniğin değer aralığı farklı olur. Sizinki sağlıklı bir bilgi değil o yüzden birşey diyemeyiz.Aynı yerde baktırmadım doktorda ondan şüphelendi bir de yolculuk yaptım 6/7 saat ondan dolayı korkuyorum
Evet sağlıklı ise 2 kat artmış olmalıKaç olmalı illa 130 mu görmeliyim peki
Aynı yerde vermen gerek ilkini ya da ikinciyi hangisini yaptırdığın yerde kan verebiliyorsan yeniden ver ve aynı yer olan değeri baz alarak artışa bak şuan sağlıklı bir yorum yapamayız her yerin değeri değişkenlik gösterebiliyor ama en az yüzde 66 artış gerekli fazlası olsa sorun değil ama en az öyle olmak zorunda. Bir daha ver bakalım ne çıkacakBenim iki gün önceki betam 45.6 iki gün sonra 67.9 cıktı sizce kimyasal mı cok korkuyorum
İnsallah yükselir o zaman dua etmekten baska carem yokAynı yerde vermen gerek ilkini ya da ikinciyi hangisini yaptırdığın yerde kan verebiliyorsan yeniden ver ve aynı yer olan değeri baz alarak artışa bak şuan sağlıklı bir yorum yapamayız her yerin değeri değişkenlik gösterebiliyor ama en az yüzde 66 artış gerekli fazlası olsa sorun değil ama en az öyle olmak zorunda. Bir daha ver bakalım ne çıkacak
Anladım canım o zaman ikinci verdiğin yerde tekrar ver 48 saat geçmiş olsunMalesef veremem 6/7 saat uzaklıkta memleketteydik verelim dedik gebelik cıktı yasadığımız yerde verdim o zaman da artıs düsük geldi
Arkadaşlar 165e yükseldi sağlıklı ilerliyor gibi simdilikBenim iki gün önceki betam 45.6 iki gün sonra 67.9 cıktı sizce kimyasal mı cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?