- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Babynurrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin tahmini 7 haftalık gibiBeta bu şekilde daha doktora gidemedim 7 Haziran son regl tarihim kızlar kaç haftalık sizce
Banada öyle geldi yada 2 aylikyüksek hcg ikiz olabilir mi acaba
Banada öyle geldi yada 2 aylik
Yani bilmiyorum dhaa gidemedim doktora randevu aldım bugün de kan verdim 7 Haziran son regl tarihimdi. Galiba 7 haftalıkyüksek hcg ikiz olabilir mi acaba
Teşekkür ederimKaç haftalık olduğunu betanıza göre değil son regl tarihinizin ilk gününe göre hesaplamanız gerekir. Sat 7 Haziran ise 7 haftalıktır.
Teşekkür ederim canım peki kese görünür müCanım senin tahmini 7 haftalık gibi
Bebeği dahi görebilirsiniz bugün 6+6 hem bebeği hemde kalp atışını duydumTeşekkür ederim canım peki kese görünür mü
Teşekkür ederim çok heyecanlıyım gitmek istiyorum doktora bir an. ÖnceBebeği dahi görebilirsiniz bugün 6+6 hem bebeği hemde kalp atışını duydum
İkiz bebekler de yüksek mi olur 7 Haziran regl günümyüksek hcg ikiz olabilir mi acaba
Evet yüksek olur ilk kez bu kadar yüksek beta hcg gördüm burada. Belki de bekleyip gitmediğiniz içindir genelde 4-5 haftalıkken öğreniyor kadınlar kese göründükten sonra da baktırmıyolar.İkiz bebekler de yüksek mi olur 7 Haziran regl günüm
Evet ben dhaa gidemedim belki de o yüzdendir.Evet yüksek olur ilk kez bu kadar yüksek beta hcg gördüm burada. Belki de bekleyip gitmediğiniz içindir genelde 4-5 haftalıkken öğreniyor kadınlar kese göründükten sonra da baktırmıyolar.
Tabikide şuan bebeği bile görürsün ihmal etme folik asit başlaman gerekiyor gerekli vitaminler de tabikiTeşekkür ederim canım peki kese görünür mü
Transferden sonra 11. Günüm pozitif sonuç aldım değerin en az kaç çıkması ikiz gebelik düşündürür. Çift embriyo transferiydiEvet yüksek olur ilk kez bu kadar yüksek beta hcg gördüm burada. Belki de bekleyip gitmediğiniz içindir genelde 4-5 haftalıkken öğreniyor kadınlar kese göründükten sonra da baktırmıyolar.
Doktor değilim bilmiyorum ki en az kaç oluyor. Ama doktorlar bile iki kese görmeden kesin ikiz diyemez beta değeri ileTransferden sonra 11. Günüm pozitif sonuç aldım değerin en az kaç çıkması ikiz gebelik düşündürür. Çift embriyo transferiydi
Teşekkür ederim beklicem keseye kadar o zamanDoktor değilim bilmiyorum ki en az kaç oluyor. Ama doktorlar bile iki kese görmeden kesin ikiz diyemez beta değeri ile
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTeşekkür ederim beklicem keseye kadar o zaman![]()
İnşallah teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()