Beta kaç haftalık

Babynurrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Beta bu şekilde daha doktora gidemedim 7 Haziran son regl tarihim kızlar kaç haftalık sizce

Eklentiler

• IMG_3821.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 68
Canım ben adet gecikmesinin 4.günü 2021 beta ile öğrendim ama seninki bilmiyorum benim adete göre 5+2 şuan

Eklentiler

• 1000343350.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 58
Kaç haftalık olduğunu betanıza göre değil son regl tarihinizin ilk gününe göre hesaplamanız gerekir. Sat 7 Haziran ise 7 haftalıktır.

Evet yüksek olur ilk kez bu kadar yüksek beta hcg gördüm burada. Belki de bekleyip gitmediğiniz içindir genelde 4-5 haftalıkken öğreniyor kadınlar kese göründükten sonra da baktırmıyolar.
Evet ben dhaa gidemedim belki de o yüzdendir.

Evet yüksek olur ilk kez bu kadar yüksek beta hcg gördüm burada. Belki de bekleyip gitmediğiniz içindir genelde 4-5 haftalıkken öğreniyor kadınlar kese göründükten sonra da baktırmıyolar.
Transferden sonra 11. Günüm pozitif sonuç aldım değerin en az kaç çıkması ikiz gebelik düşündürür. Çift embriyo transferiydi

Transferden sonra 11. Günüm pozitif sonuç aldım değerin en az kaç çıkması ikiz gebelik düşündürür. Çift embriyo transferiydi
Doktor değilim bilmiyorum ki en az kaç oluyor. Ama doktorlar bile iki kese görmeden kesin ikiz diyemez beta değeri ile

`