- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Kizlar adetime 5 gun var . Yumurtladan 7 hafta gecti beta <2 cikti yukselme sansi var mi cok uzgunum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gün geçti yanlis yazmisimKizlar adetime 5 gun var . Yumurtladan 7 hafta gecti beta <2 cikti yukselme sansi var mi cok uzgunum![]()
Yumurtlamadan eminsen değer sınıra yakın filan çıkmalıydı gebelik olsa.7 gün geçti yanlis yazmisim
Ovulasyon testi kullaniyorum. Yumurtlamanin 7.günüYumurtlamadan eminsen değer sınıra yakın filan çıkmalıydı gebelik olsa.
Olsaydı değer sınıra yakın çıkardı.Ovulasyon testi kullaniyorum. Yumurtlamanin 7.günü
Olsaydi cikardi diyor herkesbence daha çok erken test için
zaten yumurtlamadan 1 hafta sonra rahime yerleşiyor. rahime yerleştikten sonra vücut betahcg salgılıyor. Bana en sağlıklı yumurtlamadan en az 12 gün sonra falan yapılması gerekOlsaydi cikardi diyor herkesyumurtlamanin 7. Günü
Insallah canim insallah hep umutluyum ama cok uzuluyorum dua et Rabbim herkese nasip etsinzaten yumurtlamadan 1 hafta sonra rahime yerleşiyor. rahime yerleştikten sonra vücut betahcg salgılıyor. Bana en sağlıklı yumurtlamadan en az 12 gün sonra falan yapılması gerek
Insallah canim insallah hep umutluyum ama cok uzuluyorum dua et Rabbim herkese nasip etsin![]()
Bu süre daha rahime yerleşme süresi ..çok çok erken test için..adet gecikmeniz olursa tekrar kan verirsiniz7 gün geçti yanlis yazmisim
Tesekkur ederimm insallah vardirBu süre daha rahime yerleşme süresi ..çok çok erken test için..adet gecikmeniz olursa tekrar kan verirsiniz
Canım sen zaten bu ay beklemiyorum diyordun sanki.Kizlar adetime 5 gun var . Yumurtladan 7 hafta gecti beta <2 cikti yukselme sansi var mi cok uzgunum![]()
Canim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gununu degerlendirmistik misafir var diye. Sol tarafim agriyinca sevinmiştim sag tupum alindi diye . Ama olmadi herhaldeCanım sen zaten bu ay beklemiyorum diyordun sanki.
Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı oluyor canım. Hatta benim adete kadar devam ediyor. Tek ilişki ile hamile kalanlar var umudunu yitirmeCanim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gununu degerlendirmistik misafir var diye. Sol tarafim agriyinca sevinmiştim sag tupum alindi diye . Ama olmadi herhalde![]()
Sag ol canimmYumurtlamadan sonra kasık ağrısı oluyor canım. Hatta benim adete kadar devam ediyor. Tek ilişki ile hamile kalanlar var umudunu yitirme