BETA ÖNCE POZITIF SONRA NEGATIF CIKTI

bsr4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
73
10
18
27
Hanımlar acil yardım lütfen bu durumu yaşayan oldu mu
Düzenli adet gören biriyim . Adet gecikmemin 2. gununde beta verdim 1.20 cikti . 10. gunu tekrarlardim 31.95 pozitif cikti 2 gun sonra tekrarladim ve tekrar 1.20 cikti . adet gormedim kanama veya lekelenmem olmadi bu yuzden dr kimyasal gebelik ihtimalini eledi . bu durumu yasayan oldu mu suan sa gecikmemin 14. gunundeyim lütfen bilgisi olan yardim etsib

Peki kimyasal degilse neyden olabilirmiş doktor bisey demedi mi?

dr testlerin negatif ciksa bile hala adet olmadigin icin gebelik suphen devam ediyor dedi . duphaston verdi 5 gun kullan regl olmazsan gel test ver bir daha bakalim dedi . eger hamilelik vs varsa duphaston zarar verecek bi ilac degil korkma dedi bakalim regl olacak miyim

Peki kimyasal degilse neyden olabilirmiş doktor bisey demedi mi?
dr testlerin negatif ciksa bile hala adet olmadigin icin gebelik suphen devam ediyor dedi . duphaston verdi 5 gun kullan regl olmazsan gel test ver bir daha bakalim dedi . eger hamilelik vs varsa duphaston zarar verecek bi ilac degil korkma dedi bakalim regl olacak miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…