Beta Pozitif idrar testi negatif

edarslngns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Kızlar merhaba dün Farma Life gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hastaneye gittim kan verdim değerim 9 çıktı 48 saat sonra yeniden kan vermeyi bekliyordum ama yine test yapayım dedim bugün başka bir markanın testini yaptım onda direk negatif çıktı yarın tekrar kan vereceğim ama çok moralim bozuldu

Her testin beta algılaması farklıdır kan da 9 çıkmış yaptığın test belki 30 betadan sonrasının algılıyordur. Onun için moralini bozma. En doğru sonucu kan testi. Regl gecikti mi yoksa daha var mı ?daha henüz erken oluşmuş bir gebelik olabilir.

Dün kan testi verdiğimde reglime 1 gün vardı bugün regl günüm olması gerekiyordu 2 gündür kahverengi lekelenmem var miktarı giderek azalıyor ve rengi açılıyor

Dün kan testi verdiğimde reglime 1 gün vardı bugün regl günüm olması gerekiyordu 2 gündür kahverengi lekelenmem var miktarı giderek azalıyor ve rengi açılıyor

İnşallah kimyasal falan değildir Rabbim gönlüne göre versin inşallah 48 saat dolunca tekrar kan verin bakalım artış olmuş mu inşallah hayırlısı olsun Allahtan

İnşallah kimyasal falan değildir Rabbim gönlüne göre versin inşallah 48 saat dolunca tekrar kan verin bakalım artış olmuş mu inşallah hayırlısı olsun Allahtan
İnşallah Teşekkür ederim bilmediğim için soruyorum lütfen yanlış anlamayın kimyasal olabileceğini neden düşündünüz?

9 değerini değil iki katı olan 18 değerini bile birçok erken gebelik testi göstermez. Moral bozacak hiçbir şey yok. 48 saat arayla kan yükselişine bakarsın en aşağı %60 artmalı değer iki günde. Stres yapıp hiç bünyene gereksiz negatif yükleme.
Hayrlı olsun sağlıkla yerleşsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah

İnşallah Teşekkür ederim bilmediğim için soruyorum lütfen yanlış anlamayın kimyasal olabileceğini neden düşündünüz?

Lekelenme olduğunu söylediniz bir de pembe rengi dönüyor diyince belki kimyasal ihtimali de olabilir diye. İnşallah tabi ki değildir yerleşme kanaması da olabilir. Stres yapmayın dilerim her şey normal ve sağlıklı ilerliyordur. Her şey gönlünce olsun Amin

Teşekkür ederim açıkladığınız için ve iyi dilekleriniz için Rengi açılıyor derken aslında kastettiğim kahverengi tonundan krem rengine normal akıntı rengine dönüyor gittikçe de daha az miktarda geliyor

Ya teşekkür ederim amin inşallah Sabırsızlıkla yarını bekliyorum umarım değerimde artış olur

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Hadi bakalım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin canım Amin kendini yorma dikkat et stres olma güzel düşün güzel olsun inşallah

Merhaba kızlar dün 48 saat geçmişti tekrardan beta değerime bakıldı 9 dan 8.2 ye düşmüş kimyasal gebelik ama regl olmadım ve hiç lekelenmem de yok bir sıkıntı olmaz demi nasıl bir süreç izlemem gerekir

Çok geçmiş olsun. Bir iki güne sıfırlanır ve regl gelir sıkıntı olmaz merak etme canım.

Teşekkür ederim canım Umarım bir an önce gelir
Değer çok düşük olduğu için gelir canım ama 3 gün sonra gelmezse ne olur ne olmaz kan testi ver yine ki bazı düzensiz hcg durumlarında Allah korusun dış gebelik durumlarında sıfırlanmayıp dengesi bozuk değerler olabiliyor. Ama bence gelir 3 güne

Evet canım öyle olabiliyormuş, yarın için randevu almıştım zaten kadın doğum polikliniğine sabahtan tekrar kan verip gideceğim yine de en azından muayene olurum

Evet canım öyle olabiliyormuş, yarın için randevu almıştım zaten kadın doğum polikliniğine sabahtan tekrar kan verip gideceğim yine de en azından muayene olurum
İyi etmişsin. Tez zamanda inşaAllah yine güzel haberi alırsın tekrardan çok geçmiş olsun

`