• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta sanki fazla yükseliyor

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
1.360
326
73
24
Arkadaşlar kız kardeşimin testi koyacağım testler awox markası ile öğrendi gebeliğini hafiflik bir çizgi vardı kan verdi iki gün arayla kan verdi ama sanki diğerleri biraz benim gözüme falan yükseliyormuş gibi geldi neden olabilir acaba ya da normal mi

Eklentiler

• 1000040158.webp
    1000040158.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000040161.webp
    1000040161.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000040164.webp
    1000040164.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar kız kardeşimin testi koyacağım testler awox markası ile öğrendi gebeliğini hafiflik bir çizgi vardı kan verdi iki gün arayla kan verdi ama sanki diğerleri biraz benim gözüme falan yükseliyormuş gibi geldi neden olabilir acaba ya da normal mi
Bence normal ikiz olabilir belki ama benim beyan de hep yüksek çıkar tek gebelik ti kadın doğum a ne zaman gicecek kız kardeşin

Kese görünebilir artık bir gidip baktırmadınız mı sadece kan mı takip ediliyor?

Bence normal ikiz olabilir belki ama benim beyan de hep yüksek çıkar tek gebelik ti kadın doğum a ne zaman gicecek kız kardeşin
Söyle bugün gidip kan vermiş doktor demiş ki çarşamba günü gel alttan muayene yapalım o da alttan muayene istemiyor zaten değeri 3500 kendin neden alttan muayeneye etsin ki çarşamba günü gitse de öyle daha da yükselecekSöyle bugün gidip kan vermiş doktor demiş ki çarşamba günü gel alttan muayene yapalım o da alttan muayene istemiyor zaten değeri 3500 kendin neden alttan muayeneye etsin ki çarşamba günü gitse de öyle daha da yükselecek

Kese görünebilir artık bir gidip baktırmadınız mı sadece kan mı takip ediliyor?
Söyle hani erken fark etmişti zaten değerleri burada gördüğünüz gibi iki gün arayla kontrol ettirdi en son bu sabah gitmiş doktor o kan almış ve demiş ki çarşamba günü gel alttan muayene edelim o da altta muayene olmak istemiyor çok zaten değeri 1100müş cumartesi günü bugün 3.500 olmuş çarşambaya kadar ben dedim gerek olmaz ki alttan muayeneye zaten karnından baksa keseyi görebilir hatta şu an bile baksaydı görebilirmiş yani 3.500 de kese gözükür karnında n

Söyle hani erken fark etmişti zaten değerleri burada gördüğünüz gibi iki gün arayla kontrol ettirdi en son bu sabah gitmiş doktor o kan almış ve demiş ki çarşamba günü gel alttan muayene edelim o da altta muayene olmak istemiyor çok zaten değeri 1100müş cumartesi günü bugün 3.500 olmuş çarşambaya kadar ben dedim gerek olmaz ki alttan muayeneye zaten karnından baksa keseyi görebilir hatta şu an bile baksaydı görebilirmiş yani 3.500 de kese gözükür karnında n

İkiz gebeliklerde yüksek olur diyorlar ama onunla alakası yok bünye ile alakalı benim normal gebelik değerleri gibiydi ikiz gebeliğim vücutla ilgili genelde bazılarında kana daha çok karışıyor ve yüksek çıkıyor.
Doktoru değiştirsin alttan muayeneye çok kritik birşey yoksa gerek görmeyen birine geçsin mümkünse bende sevmiyorum o probu

İkiz gebeliklerde yüksek olur diyorlar ama onunla alakası yok bünye ile alakalı benim normal gebelik değerleri gibiydi ikiz gebeliğim vücutla ilgili genelde bazılarında kana daha çok karışıyor ve yüksek çıkıyor.
Doktoru değiştirsin alttan muayeneye çok kritik birşey yoksa gerek görmeyen birine geçsin mümkünse bende sevmiyorum o probu
Ben de hatta muayene olmasın dedim kendisine kardeşime değerinde bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum zaten 3.500'lerde karnından da bakabilir gözükür kese yani 3.500 liraya gidip de çarşamba günü gidecek tekrar değeri ortalama 7000 küsürlerde çıkacak hiç gerek yok ablam muayene olmasına ben dedim ona karnından bakıyorsa baktır bakmıyorsa bakmasın başka bir doktora gidersin yani yüksek değerle kalkıp da altta muayene etmesin bir mantığı yok bence ha karnından muayene etti bir problem oldu yine alttan bakar orası ayrı bir konu ama hiç zaten şimdiye kadar muayene olmamış ilk gebeliği yani 3.500 liraya gidip de çarşamba günü gidecek tekrar değeri ortalama 7000 küsürlerde çıkacak hiç gerek yok ablam muayene olmasına ben dedim ona karnından bakıyorsa baktır bakmıyorsa bakmasın başka bir doktora gidersin yani yüksek değerle kalkıp da altta muayene etmesin bir mantığı yok bence ha karnından muayene etti bir problem oldu yine alttan bakar orası ayrı bir konu ama hiç zaten şimdiye kadar muayene olmamış ilk gebeliği

Benim de bu arada 4 hatta 5 gebeliğim ben de bir tane kaybım var hani benim de değerlerim normal aralıkta yükseldi kız kardeşimin sanki bir tık hani fazla yükseliyor ya acaba dedim olabilir mi dediğin gibi hani tek de olabilir ikiz de olabilir ancak onu doktor muayenesi ile anlaşılır bir problem olmasın da sağlıklı olsun da

Söyle bugün gidip kan vermiş doktor demiş ki çarşamba günü gel alttan muayene yapalım o da alttan muayene istemiyor zaten değeri 3500 kendin neden alttan muayeneye etsin ki çarşamba günü gitse de öyle daha da yükselecekSöyle bugün gidip kan vermiş doktor demiş ki çarşamba günü gel alttan muayene yapalım o da alttan muayene istemiyor zaten değeri 3500 kendin neden alttan muayeneye etsin ki çarşamba günü gitse de öyle daha da yükselecek
Aşkım istemezse karnından da bakar benim doktorum ben istemediğim zaman bakmazdı alltan

Back
X