Beta sonuç?

canan_cc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
646
404
103
34
kızlar adetim 2 gün gecikti bugün 3.günümün içindeyim kan tahlili yaptırdık öğlen bu çıktı sizce değerler normal mi? Bilen biri bakabilir mi? Tahmini kaç günlük

Yaa cidden 4 haftalık mı doktora gitsem keseyi görebilirmiyim prki canım
Yok canım goremezsin daha 5 haftayı geçince gorebilirsin folik asit kullanman gerekiyo şimdi doktora gidersen değer 2 katına çıkmış mi diye kan verebilirsin digerleri için erken. Ben 5+2 de kese görmüş tüm 6+4 te kalp atışını duymuştum

Ozaman 1 hafta sonra yada 2 hafta sonra görebilirim keseyi dimi? Kan tahlilini cumartesi tekrar yaptırıcam inşallah yükselir Canım peki belirsiz bi değer mi bu sence sevinmelimiyim? İçime kurt düştü en düşük 50ymiş dimi?

En düşük 5 canım 50 değil. Benim 78 di kimisinin 500 filan çıkıyor ama farketmez yani degerin kaç olduğu değilde 2 gunde bir 2 katına çıkması önemli. Inşallah yukselir canım

En düşük 5 canım 50 değil. Benim 78 di kimisinin 500 filan çıkıyor ama farketmez yani degerin kaç olduğu değilde 2 gunde bir 2 katına çıkması önemli. Inşallah yukselir canım
Ozaman değerim normal benim 63 inşallah yükselir canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ğ

Hayırlı olsun acele etme 10.000 görmeden ultrasona girmeni tavsiye etmem. Sonra kese görünmedi, kese göründü bebek görünmedi diye stres oluyor. 2 gün arayla 2 defa kan ver 2 ye katlıyorsa bekle 8 haftalıkken ultrasona git

Tamam canım bende gitmicem henüz doktora yarın tekrar kan vericem değer yükselmiş mi diye inşallah sorunsuz olur teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…