Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürlerrsonuc güzel ama iki günde bir kan verip artısı takip edin. kese için regl gecikmesinden sonraki bir hafta-on gün ideal
Kızlar adetime 3 gün var erken gebelik testinde pozitif gördüm kan vermek istedim beta hcg 217 cıktı son adetim 28 eylül sizce iy
Benim hcg 211 doktora gittim kese gozukmedi. Bunun icin hala erken.Kızlar adetime 3 gün var erken gebelik testinde pozitif gördüm kan vermek istedim beta hcg 217 cıktı son adetim 28 eylül sizce iyi mi sonuç şuan doktora gitsem de kese görünmez dimi
Benimde gözükmedi ama beta 4430 çıktıBenim hcg 211 doktora gittim kese gozukmedi. Bunun icin hala erken.
Merhaba siz keseyi görebildiniz mi ?Benimde gözükmedi ama beta 4430 çıktı
Yok görünmez tabi baya yükselmesi gerekiyor bildiğim kadarıyla 3000 civarı görünüyorKızlar adetime 3 gün var erken gebelik testinde pozitif gördüm kan vermek istedim beta hcg 217 cıktı son adetim 28 eylül sizce iyi mi sonuç şuan doktora gitsem de kese görünmez dimi
Hayir malesefAdetime 10 gün var ama bütün gebelik belirtilerim vardı bugün kan verdim sonuçlar böyle çıktı sizce gebelik var mı