- Emoji Skoru
- 841
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi tukenirkalem
-
çoook tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsin. ne güzel duygularmıs..Artışın gayet güzel hayırlsıyla keseyi gör kalp atışını duy ve bebeğini sağlıkla kucağına al
Bu sonuçlar adet gecikmesinden önce mi sonra mı çıktı sizinkızlar salı akşam 6 da kan vermiştim değerim 251 çıkmıştı
Perşembe sabah verdim 543 çıkmış
Her şey yolunda dimi? :)
adet gecikmesinden sonra.Bu sonuçlar adet gecikmesinden önce mi sonra mı çıktı sizin
bilemiyorum ama bence normal test yapın pozitif görürseniz kan verirsiniz istersenizselam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.
Yumurtlama takibi yaptınız mı nasıl değerlendirdiniz acaba hayırlı olsunkızlar salı akşam 6 da kan vermiştim değerim 251 çıkmıştı
Perşembe sabah verdim 543 çıkmış
Her şey yolunda dimi? :)
normal testlere güvenmiyorum kan vermeden önce de bundan önceki 2 ay da hep pozitif çıkmıştı benimbilemiyorum ama bence normal test yapın pozitif görürseniz kan verirsiniz isterseniz
teşekkür ederim. Ebet yumurtlama takibi yaptırdım doktor kontrolündeYumurtlama takibi yaptınız mı nasıl değerlendirdiniz acaba hayırlı olsun