Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bu zamana kadar en yuksek beta deqerim 0.400 küsur cikiodu bu yukselmeye başlayınca sormak istedim basina qelen varsa5 den asagisi negatif sayiliyor.Regl geciktiyse bir kac gun sonra tekrarlayın
tşk edrmOlabilir ama net konuşmak için bu sayı az 4 gün en az bekleyin sonra tekrar verin
Merhaba bende de böyle diyor bn değer 5 den küçük dedim ama baktım referans aralığına da 5 ten küçük diyorOlabilir ama net konuşmak için bu sayı az 4 gün en az bekleyin sonra tekrar verin
Regl döneminizde gecikti mi?hanımlar 2 qun once beta deqerim sonuc 0.55 referans 0-5 çıkmıştı buqun tekrar verdim sonuc 3.10 referans < 10 cıktı ne demek bilen varmı
Sinir 5 diyo. 5 ten kucuk cikmis. Yani gebe degil diyoMerhaba bende de böyle diyor bn değer 5 den küçük dedim ama baktım referans aralığına da 5 ten küçük diyor
Ama sınırın yanında da < 5 yazıyoSinir 5 diyo. 5 ten kucuk cikmis. Yani gebe degil diyo
Tamam iste sinir 5 demekAma sınırın yanında da < 5 yazıyo![]()
Regl döneminizde gecikti mi?
Aynı sizin negatif yani ama normalde direk değer çıkar neden böyle bu labavatuar anlamadımMerhaba bende de böyle diyor bn değer 5 den küçük dedim ama baktım referans aralığına da 5 ten küçük diyor