Beta sonucu

Esos37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
32
3
1
29
Kizlarr ilk sonucum 103 idi bugun tekrar yaptirdim 426 cikti sizce nasil hamileligim kimyasal degildir dimi iki gun sonra tekrsrliycam

Değildir canim benim de ilk 104 çıkmıştı ikinci ise 460tı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bence gayet güzel bir sonuç hiç kötü düşünme hiç gebelik yaşamadım ama gebe birinden daha tecrübeliyim diyebilirim ve gerçekten güzel bir sonuç allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Değildir canim benim de ilk 104 çıkmıştı ikinci ise 460tı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Insallah dedigin gibidir insallah

Sen benim icimi o kadar rahatlattinki allah razi olsun rabbim sana nasip etsin guzel yazin icinde tesekkur ederim icime su serptin resmen rabbim bebisimi tutundursun insallah annesine tek dilegim bu

Insallah dedigin gibidir insallah

Sen benim icimi o kadar rahatlattinki allah razi olsun rabbim sana nasip etsin guzel yazin icinde tesekkur ederim icime su serptin resmen rabbim bebisimi tutundursun insallah annesine tek dilegim bu
bol bol dua et bide ufak bi öneri bu sayfalarda şu sıralar pek dolanma kötü yorumlar negatif sonuçlanan yaşantılar okursun kendine hakim olamadan insanp iskolojisi çok farklı çünkü ne oku nede üzüntü ve kaygı duyma derim :) amin inşallah darısı keseyi görmeye daha çok erken ama olsun :)

Ya zaten boyle her grupta okudugum icin telas yapiyorum dedidgin gibi en iyisi okumamamk icim karariyor sanki bebegim duscekmis gibi yada kimyasal gebelik gecircekmisim gibi oluyorum vallahi .. amin amin insallah tesekkur ederim keseyide gorurruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…