Beta sonucu

Bugün regl günüm dün kan vermiştim bugün 202 çıktı sonuç. Sizce şu an için nasıl bir sonuç? Gecikme yaşamadım henüz yani bugün olmam gerekiyordu olmadım
Merhaba canım sonucun bence güzel gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bugün regl günüm dün kan vermiştim bugün 202 çıktı sonuç. Sizce şu an için nasıl bir sonuç? Gecikme yaşamadım henüz yani bugün olmam gerekiyordu olmadım
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bende âdete 7 gün kala öğrendim yani dün 53,66 çıktı benimde

Çok teşekkür ederim tatlım
Merhaba kızlar mayıs sonu adet hazıranın başı ilişki dün gece ilişki bugunle beraber 2 gün adet gecıkmesı kasıklrda kramp bel ağrısı şiddetli bir şekilde birde idrara çok cıkmak
Sizce test için erken mı kan mı vermelıyım bellı olur mu

Haziran'ın başı ise ilişki bence test yapabilirsiniz

Kasıklarımda sancı var ama regl sancısı gibi kısa süreli değil uzun süreli. Bir de göğüslerim çok ağrıyor artı halsizlik var
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip. Bende 5 Haziran çatlama iğnesi vurdum . Dediğiniz belirtiler bnde de var ama hiç umudum yok sabredersem pazartesi kan vericem artık testlerde çıkmayınca çok üzülüyorum bu 3.denemem 1 yildir istiyoruz . Aralık ayında ameliyat oldum çikolata kisti aldırdım zor bı ameliyattı. Yani kısacası tedavi olarak 3.denememiz

Rabbim inşallah en kısa zamanda en güzel şekilde nasip eder canım hepinize dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…