- 15 Haziran 2025
- 63
- 48
- 3
- 25
- Konu Sahibi Anonimsiii
-
Merhaba canım sonucun bence güzel gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün regl günüm dün kan vermiştim bugün 202 çıktı sonuç. Sizce şu an için nasıl bir sonuç? Gecikme yaşamadım henüz yani bugün olmam gerekiyordu olmadım
Kasıklarımda sancı var ama regl sancısı gibi kısa süreli değil uzun süreli. Bir de göğüslerim çok ağrıyor artı halsizlik varSonuç güzel sağlıkla ilerler İnşallah belirtileriniz nelerdi
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba canım sonucun bence güzel gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bende âdete 7 gün kala öğrendim yani dün 53,66 çıktı benimdeBugün regl günüm dün kan vermiştim bugün 202 çıktı sonuç. Sizce şu an için nasıl bir sonuç? Gecikme yaşamadım henüz yani bugün olmam gerekiyordu olmadım
Ay hayırlı olsun bebeğimmmGözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bende âdete 7 gün kala öğrendim yani dün 53,66 çıktı benimde
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim tatlımAy hayırlı olsun bebeğimmm
Merhaba kızlar mayıs sonu adet hazıranın başı ilişki dün gece ilişki bugunle beraber 2 gün adet gecıkmesı kasıklrda kramp bel ağrısı şiddetli bir şekilde birde idrara çok cıkmakÇok teşekkür ederim tatlım
Haziran'ın başı ise ilişki bence test yapabilirsinizMerhaba kızlar mayıs sonu adet hazıranın başı ilişki dün gece ilişki bugunle beraber 2 gün adet gecıkmesı kasıklrda kramp bel ağrısı şiddetli bir şekilde birde idrara çok cıkmak
Sizce test için erken mı kan mı vermelıyım bellı olur mu
Evet hazıran başı ve dün gece oldu onun aralarında da oldu ama dün ovulasyon takıbıyle yapmıştım hazıranın başında da yapmıştımHaziran'ın başı ise ilişki bence test yapabilirsiniz
Bence sonuç alırsınızEvet hazıran başı ve dün gece oldu onun aralarında da oldu ama dün ovulasyon takıbıyle yapmıştım hazıranın başında da yapmıştım
Sizce kaset mı erken olanı mı almalıyımBence sonuç alırsınız
Gecikme varsa kaset test yap canım laboquick varsa iyi birde albiSizce kaset mı erken olanı mı almalıyım
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip. Bende 5 Haziran çatlama iğnesi vurdum . Dediğiniz belirtiler bnde de var ama hiç umudum yok sabredersem pazartesi kan vericem artık testlerde çıkmayınca çok üzülüyorum bu 3.denemem 1 yildir istiyoruz . Aralık ayında ameliyat oldum çikolata kisti aldırdım zor bı ameliyattı. Yani kısacası tedavi olarak 3.denememizKasıklarımda sancı var ama regl sancısı gibi kısa süreli değil uzun süreli. Bir de göğüslerim çok ağrıyor artı halsizlik var
Rabbim inşallah en kısa zamanda en güzel şekilde nasip eder canım hepinize dua ediyorumHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip. Bende 5 Haziran çatlama iğnesi vurdum . Dediğiniz belirtiler bnde de var ama hiç umudum yok sabredersem pazartesi kan vericem artık testlerde çıkmayınca çok üzülüyorum bu 3.denemem 1 yildir istiyoruz . Aralık ayında ameliyat oldum çikolata kisti aldırdım zor bı ameliyattı. Yani kısacası tedavi olarak 3.denememiz
3 gündür test yapıyorum zatenGecikme varsa kaset test yap canım laboquick varsa iyi birde albi
Erken alın bence ben prodoctor erken gebelik testiyle reglime 3-4 gün varken öğrendimSizce kaset mı erken olanı mı almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?