• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta sonucum

selaammmcanlar321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
merhaba 4 haftalık hamileyim ben adetime dört gün varken öğrendim betam 33 dü iki gün sonra 99 oldu doktor bir daha kan testi yaptırma haftaya gel dedi sizce yine de yaptırmalımıyım merak ediyorum

benim ilk gebeliğimde değer 2000 üzerine çıkana kadar kan vermemi istemişti doktorum. ikinci gebeliğimde hiç kan testi vermedim zaten direkt regl gecikmesinin 12-13.günü ladın doğuma gittim ve ultrasonda görüldü gebelik

merhaba 4 haftalık hamileyim ben adetime dört gün varken öğrendim betam 33 dü iki gün sonra 99 oldu doktor bir daha kan testi yaptırma haftaya gel dedi sizce yine de yaptırmalımıyım merak ediyorum

Ben de 4 gün kala öğrendim ilki 23 ikincisi 66 çıktı perşembe gününe çağırdı gene kan verip keseyi ne zaman göreceğimize bakıcak doktorum

Ben 3 kere verdim emin olmak için ama doktorum bana da bi kere daha bakalım sonra direkt kese için gelirsin demişti ben heyecandan vermiştim🤣

Ben de 3 kere verdim (ilkini saymazsak) ama ilk kontrole gittiğimde minnacık kese görünmüştü. En son verdiğim beta 11 bindi doktor yeter demişti.

Benim haftaya gel dedi işte bende acaba kendim gidip kan mı versem diye düşünüyorum merak ediyorum ama doktorum cok rahat :D

ikinci kandan sonra üç gün geçti o yüzden sanırkm bende yarın gidip vereceğim haftaya keseye kafar beklemek istemiyorum sabırsızım…

ikinci kandan sonra üç gün geçti o yüzden sanırkm bende yarın gidip vereceğim haftaya keseye kafar beklemek istemiyorum sabırsızım…
Test alıp koyulaşmaya baksana ben öyle yaptım perşembeye kadar dayanamayacağım için her gün koyulaşmaya bakıyorum dkcndkckd

Back
X