- 9 Temmuz 2023
- 9
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi hemsirekiz
Arkadaşlar benim bat 04 Aralık 6 aralıkta 332 olan beta değeri 8 aralıkta 1016 çıktı sizce ikiz gebelik olma durumu var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de oyle cok yukseliyorduArkadaşlar benim bat 04 Aralık 6 aralıkta 332 olan beta değeri 8 aralıkta 1016 çıktı sizce ikiz gebelik olma durumu var mı ?
Kiziniz olabilir, kizlarda boyle cok yukselme gordum ben hepBenim de oyle cok yukseliyorduama betadan ikiz olup olmadigi anlasilmiyor. Tek bebis de olabilir ikiz de, belli olmaz
saglikla kucaginiza alin insallah..
benim bebiş kız ama yavaş artıyordu yaKiziniz olabilir, kizlarda boyle cok yukselme gordum ben hep![]()
Benimkiler de yavas artti, erkek ikisi debenim bebiş kız ama yavaş artıyordu ya
Birrrrrr tek ben bilmistim hatta
değişiyo herhalde kişiye göre. Bende hiçbir hurafe tutmadıBenimkiler de yavas artti, erkek ikisi de
Ya bu hurafe gibi degil bence salgilanan hormonla alakali. Her kiz hizli yukseltmiyor olabilir ama hizli yukselenler hep kiz cikti benim cevremdedeğişiyo herhalde kişiye göre. Bende hiçbir hurafe tutmadı![]()
Olabilir ya, ben bide 3 haftalıkken öğrenmiştim bebişi belki de ondandırYa bu hurafe gibi degil bence salgilanan hormonla alakali. Her kiz hizli yukseltmiyor olabilir ama hizli yukselenler hep kiz cikti benim cevremde
Acele etmeseydinOlabilir ya, ben bide 3 haftalıkken öğrenmiştim bebişi belki de ondandır
flaşla çizgi arıyordum öyle demeAcele etmeseydin![]()
Estagfurullahflaşla çizgi arıyordum öyle demesanki 7 günde idrara geçecek hemen öyle mallık
![]()
Benimkide bu şekilde hep çok yüksek arttı ben de ikiz olabilir diye düşünmüştüm 2 tane yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi vurmuştum o yüzden de ihtimal olabilir ama tekmiş ve kızım olacak :)Arkadaşlar benim bat 04 Aralık 6 aralıkta 332 olan beta değeri 8 aralıkta 1016 çıktı sizce ikiz gebelik olma durumu var mı ??
Benim de 3 katı arttı hep ama tek gebelikArkadaşlar benim bat 04 Aralık 6 aralıkta 332 olan beta değeri 8 aralıkta 1016 çıktı sizce ikiz gebelik olma durumu var mı ??
Mesela nasıldı artışlarbenim bebiş kız ama yavaş artıyordu ya