Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi parça parça düştü hiç bişey yapılmadıDış gebeliğiniz nasıl sonlandırıldı ?
O zaman muhakkak yeniden doktora görünmelisin.Bende dış gebelik geçiriyorum.Şuanda ilaçlı iğne yapıldı çarşamba günü kan vermeyş bekliyorumKendisi parça parça düştü hiç bişey yapılmadı
Göründüm bugün tekrar hamile kalmış olabilir misin dedi bilmiyorum olabilirm dedim yarın yine gel dediO zaman muhakkak yeniden doktora görünmelisin.Bende dış gebelik geçiriyorum.Şuanda ilaçlı iğne yapıldı çarşamba günü kan vermeyş bekliyorum
Gebelik devam ediyor olmasın? Başka doktora gidin bence. Büyümeye devam ederse sizin sağlığınız riske girer. Gecikmeden görünün.Göründüm bugün tekrar hamile kalmış olabilir misin dedi bilmiyorum olabilirm dedim yarın yine gel dedi
Ama değerim normal olmuştu birden yükseldi yineGebelik devam ediyor olmasın? Başka doktora gidin bence. Büyümeye devam ederse sizin sağlığınız riske girer. Gecikmeden görünün.
Canım seni diğer gruptan hatırladım aynı zamanlarda gebeliğimizi öğrenmiştik. Keseyi göremedin mi nasıl oldu? Değerin kaçtıO zaman muhakkak yeniden doktora görünmelisin.Bende dış gebelik geçiriyorum.Şuanda ilaçlı iğne yapıldı çarşamba günü kan vermeyş bekliyorum
Merhaba tam bilmiyorum ama parça kaldıysa da beta devam edebiliyor diye biliyorumAma değerim normal olmuştu birden yükseldi yine
Ultrason da Baktı bişey görünmüyorMerhaba tam bilmiyorum ama parça kaldıysa da beta devam edebiliyor diye biliyorummutlaka görünün doktorunuza
![]()
Allah razı olsun canım.Değerim ayın 2sinde 38 ile başladı 4ünde 105 e yükseldi.Doktor kese için randevu vermişti 18ine ama ben içime doğmuş gibi ayın 10unda kan verdim 143tü.12sinde 173e yükseldi 14ünde ise 258 oldu.Değer daha küçük olduğu için kese vs görünmedi.Ama rahim kalınlaşmam yoktu bu da gebeliğin farklı yerde oluştuğunu gösteriyordu.Şansım çok erken öğrenmiş olmam.Bir kaç dr aynı şeyi söyleyince ayın 14ünde yatışım yapıldı ve iğneli tedavi uygulandı.15inde akşam çıktım hastaneden şimdi çarşamba günü kan vereceğim sonra da ctesi verip iğnrnin etkili olup olmadığını göreceğiz.Canım seni diğer gruptan hatırladım aynı zamanlarda gebeliğimizi öğrenmiştik. Keseyi göremedin mi nasıl oldu? Değerin kaçtıAllah birdaha sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah