- 25 Haziran 2022
- 60
- 22
- 3
- 25
- Konu Sahibi Aslinur2615
Adete 4 gün kala kan tahlilinde beta 35 çıktı yükselir mi kimyasal olabilir mi acaba bilgisi olan varmı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasala çok da takılmayın başlangıç değerinin önemi yok önemli olan 2 günde bir en az yüzde 60 lık bir artış gözlemlemek. Benim adetim 4 gün geçtikten sonra 30 larda idi öyle öğrendim kimyasal dediler değilmiş şu an gayet sağlıklı ilerliyoruz çok şükürAdete 4 gün kala kan tahlilinde beta 35 çıktı yükselir mi kimyasal olabilir mi acaba bilgisi olan varmı![]()
Çok şükür inslallah bizimki de sağlıklıdır 1 yıldır deniyoruz ilk defa oldu çok sevindik üzülmek istemiyorumKimyasala çok da takılmayın başlangıç değerinin önemi yok önemli olan 2 günde bir en az yüzde 60 lık bir artış gözlemlemek. Benim adetim 4 gün geçtikten sonra 30 larda idi öyle öğrendim kimyasal dediler değilmiş şu an gayet sağlıklı ilerliyoruz çok şükür![]()
Gönlünüzü ferah tutun 2 günde bir artışı takip edin sağlıkla ve hayırla gelsin inşallahÇok şükür inslallah bizimki de sağlıklıdır 1 yıldır deniyoruz ilk defa oldu çok sevindik üzülmek istemiyorum![]()
Çok iyi bence. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKızlar merhaba bat’a 3 gün kala yani 1 Aralıkta 39.4 çıktı 4 aralık bat günü 343.4 çıktı 6 aralıkta 793.3 çıktı doktor buna biraz düşük dedi. 9 aralıkta tekrar yaptık 2303 çıktı iyi mi sizce? İlk hamileliğim merak ediyorum? Bu arada 7 aralıkta keseyi gördü 9 aralıkta tekrar baktı kesede çok az büyüme vardı
Amin inşAllah teşekkür ederimÇok iyi bence. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun![]()
Merhaba aynı şekilde öğrendim adete 4 gün kala 33. 33, 88, 217 olarak arttı. Bugun, 3 gün aradan sonra tekrar kan verdim.Adete 4 gün kala kan tahlilinde beta 35 çıktı yükselir mi kimyasal olabilir mi acaba bilgisi olan varmı![]()
Hayırlı haberler alırız inşallahMerhaba aynı şekilde öğrendim adete 4 gün kala 33. 33, 88, 217 olarak arttı. Bugun, 3 gün aradan sonra tekrar kan verdim.
Testi 2 gün arayla tekrarlayın ve kaset test yapın gebelik olabilir, tıpkı adet sancısı gibi sancılar yaşamanız normalMerhaba benim adete de 3 4 gün kaldı adet düzensizliği de mevcut. Dün sabah predictor gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı mide bulantım da var. Acaba olabilir mi ne yapmam gerekiyo dün geceden beri de adet olacağım gibi bi ağrı şimdi de oldu ama geçip gidiyor az önce vardı şimdi yok