Beta test

ftma1036

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
60
19
8
25
Kızlar beta test sonucu <5.0 ve değerlerin olduğu yerde o kadar fazla şey yazıyor ki kafam karıştı tahlilleri yarın göstercem doktora ama aklım takıldı nasıl bi değer oluyo bu anlayamadım

Kızlar beta test sonucu <5.0 ve değerlerin olduğu yerde o kadar fazla şey yazıyor ki kafam karıştı tahlilleri yarın göstercem doktora ama aklım takıldı nasıl bi değer oluyo bu anlayamadım
5 üstü pozitif sizin sınırda artma sansida var yok da yani birkaç gün sonra tekrarlarsiniz daha iyi sonuç alırsınız

Kaç gün geciktiniz?

5 üstü pozitif sizin sınırda artma sansida var yok da yani birkaç gün sonra tekrarlarsiniz daha iyi sonuç alırsınız
Teşekkürler bende anlayamadım ne olduğunu bazılarının 0 noktalı çıkmış filan ama böyle 5 noktalı görünce de anladım teşekkür ederim

Kaç gün geciktiniz?
Ben aslında boğaz rahatsızlığı için gitmiştim doktor ilaç vermedim önce gebelik var mı diye sordu benimde sadece 2 gün gecikti ama ben hiç hamilelik gelmedi aklıma yoğunluk stres diye düşündüm ama doktor her ihtimale karşı önce beta testine bakalım sonra ilaç veririz dedi şuan 3 gün geçti benim adetim normalde aşırı düzenlidir yani alarm gibi böyle de olunca kafam karıştı

Geç döllenme değilse bu değer düşük gibi.

başlarda zaten düşük olur. 5 sınırdır gebe olmayabilirsiniz. iki günde bir beta testi istiyorlar eğer artış gözlemlenirse hamilesiniz demektir. sağlıklı gebeliklerde iki günde bir beta hcg değeri iki katına katlaması gerekiyormuş

Testiniz sonucu 5 değil 5ten küçük gelmiş "<" bu işaret küçük demek ya değeriniz 5ten küçük olduğu için bazı laboratuvarlar yazma gereği duymuyorlar o yüzden de sadece o şekilde yazılmıştır yani hamilelik yok. Değerlerin olduğu yerde de bazı kadın hastalıklarını değerlendirmek için evre evre değerlerin kaç çıkabileceği ya da haftalık haftalık kaç olabileceğiyle ilgili bilgiler yazar.

Back
X