Beta test

ftma1036

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
60
19
8
25
Kızlar beta test sonucu <5.0 ve değerlerin olduğu yerde o kadar fazla şey yazıyor ki kafam karıştı tahlilleri yarın göstercem doktora ama aklım takıldı nasıl bi değer oluyo bu anlayamadım

Kızlar beta test sonucu <5.0 ve değerlerin olduğu yerde o kadar fazla şey yazıyor ki kafam karıştı tahlilleri yarın göstercem doktora ama aklım takıldı nasıl bi değer oluyo bu anlayamadım
5 üstü pozitif sizin sınırda artma sansida var yok da yani birkaç gün sonra tekrarlarsiniz daha iyi sonuç alırsınız

Kaç gün geciktiniz?

5 üstü pozitif sizin sınırda artma sansida var yok da yani birkaç gün sonra tekrarlarsiniz daha iyi sonuç alırsınız
Teşekkürler bende anlayamadım ne olduğunu bazılarının 0 noktalı çıkmış filan ama böyle 5 noktalı görünce de anladım teşekkür ederim

Kaç gün geciktiniz?
Ben aslında boğaz rahatsızlığı için gitmiştim doktor ilaç vermedim önce gebelik var mı diye sordu benimde sadece 2 gün gecikti ama ben hiç hamilelik gelmedi aklıma yoğunluk stres diye düşündüm ama doktor her ihtimale karşı önce beta testine bakalım sonra ilaç veririz dedi şuan 3 gün geçti benim adetim normalde aşırı düzenlidir yani alarm gibi böyle de olunca kafam karıştı

Geç döllenme değilse bu değer düşük gibi.

başlarda zaten düşük olur. 5 sınırdır gebe olmayabilirsiniz. iki günde bir beta testi istiyorlar eğer artış gözlemlenirse hamilesiniz demektir. sağlıklı gebeliklerde iki günde bir beta hcg değeri iki katına katlaması gerekiyormuş

Testiniz sonucu 5 değil 5ten küçük gelmiş "<" bu işaret küçük demek ya değeriniz 5ten küçük olduğu için bazı laboratuvarlar yazma gereği duymuyorlar o yüzden de sadece o şekilde yazılmıştır yani hamilelik yok. Değerlerin olduğu yerde de bazı kadın hastalıklarını değerlendirmek için evre evre değerlerin kaç çıkabileceği ya da haftalık haftalık kaç olabileceğiyle ilgili bilgiler yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…