Beta testi negatif çıkıp hamile olanlar varmı?? Geç Döllenme yaşayanlar !! Yoruma toplanalım .

Slm herkese adetime bir hafta var daha bugun kasik agrisi bir kac gundur gogus agrisi ve sag bacagima vuran agriyla beraber hafif akinti seklinde kanamam başladı ve asiri şişkinliğim var bel agrisida basladi 37 yaşındayım iki bucuk aydir korunmuyorum sizce ne olabilir normal adetmi yoksa hamilelikmi ?

Daha onceden böyle bir konu için gitmiştim geç döllenme olabilir demişti bitane ilac verdi hem adet sokturuyor hemde bebek varsa tutunuyo demisti eger pazar gunune kadar olmazsam yine gidicem bakalim hayirlisi
verdigi ilacin ismi neydi

Daha onceden böyle bir konu için gitmiştim geç döllenme olabilir demişti bitane ilac verdi hem adet sokturuyor hemde bebek varsa tutunuyo demisti eger pazar gunune kadar olmazsam yine gidicem bakalim hayirlisi
bu arada verdigi ilaci kullandiniz mi?

Merhabalar ben de adet gecikmesinin 10. Günündeyim. 3. Ve 6. günde Evde idrar testi yapmıştım ancak negatif çıktı ancak hala adetim gelmedi. Genelde düzenli adet olurum bu arada. Adet olmayı beklediğim ilk gün karnım adet olacakmış gibi ağrıdı bu bende genelde yumurtlama belirtisidir yani o gün yumurtladığımı düşünüyorum bugün itibariyle yumurtlamadan itibaren 10 gün geçmiş oluyor sizce geç döllenme olmuş ise en erken ne zaman belli olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada herhangi bir gebelik veya regl belirtisi yok.
sonucunuz ne oldu acaba paylasir misiniz

Arkadaşlar adetim düzensiz olduğu için flo takviminde gecikmem 18 gün olarak gözüküyor fakat bu geceyle birlikte tam 12 gun gecikti adetin geciken 7. Gununde test yaptım negatifti kan testi yaptırdım aynı gün içinde oda negatif çıktı fakat hala adet görmedim hafif bi karın ağrısı karnımda ağırlık şişkinlik ğöğüste sızlama ve ağri hissediyorum böyle hissedipte daha sonradan bu şekilde olupta gec döllenme ile hamile kalan var mı?
Merhaba Bu yazdığınızda sonra hamile miydiniz aynı durumdayım

Back
X