Beta testim önce yüksekti şimdi düştü

Brnasenakcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
2
0
1
31
Arkadaşlar merhaba adetim 5 gün geçikmişti doktor beta testi yaptı ve değerim 9.7 çıkmıştı doktor net cevap vermedi gebelik olabilirde olmayabilir de dedi bu durum biraz arada kalıyor daha sonra tekrarlayın dedi. 3 gün sonra testi tekrarladık beta testim 6.0 a düşmüş ama kanamam ağrım yok sürekli tansiyonum 9-5 geziyorum doktor yine net bşi demedi asla hamile değilsin diyemem var diyemem dedi düşmüş olabilir yada hiç yoktu dedi. Kafam karıştı değişik olduk eşimle bu durum normal mi?

Mesela adet günü beta verdim 12.41 çıktı. Adet günü olmasına rağmen değer düşük. Sizinde beş gün geçmesine rağmen değeriniz düşük. Sonra kan verdiğimde yani iki gün sonra 6.6 ya düştü. Zaten kanamam başladı.doktora gittm düşük yapiosn dedi.

Arkadaşlar merhaba adetim 5 gün geçikmişti doktor beta testi yaptı ve değerim 9.7 çıkmıştı doktor net cevap vermedi gebelik olabilirde olmayabilir de dedi bu durum biraz arada kalıyor daha sonra tekrarlayın dedi. 3 gün sonra testi tekrarladık beta testim 6.0 a düşmüş ama kanamam ağrım yok sürekli tansiyonum 9-5 geziyorum doktor yine net bşi demedi asla hamile değilsin diyemem var diyemem dedi düşmüş olabilir yada hiç yoktu dedi. Kafam karıştı değişik olduk eşimle bu durum normal mi?
Kimyasal gebelik muhtemelen 0 olunca kanamaniz baslar. Dollenme meydana gelmis ama vucudunuz embriyoyu kusurlu bulmus. Lutfen kafaniza takmayin sagliksiz bir gebelik oldugu icin boyle oluyor vucut 9 ay tasiyamayacagi bebegi kabul etmiyo oyle dusunun. İstatiksel olarakta kusurlu yumurta veya sperm elendigi icin onumuzdeki aylarda saglikli gebelik elde etme sansi yuksek. Gecmis olsun kanda betanin0 oldugunu gorun mutlaka.

Back
X