Beta testim onnce dustu sonra yukseldi

Cambaz88

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
7
0
1
37
Slm kızlar benim beta testim aynı gün içinde sabah 892 öğleden sonra 796 cıktı ve ertesi gün kanamam oldu tekrar beta yaptırdım 762 cıktı ve kimyasal gebelik dediler 3 gün sonra kontrole gittim öğlen 2 gibi 1655 cıktı inanamadım başka bir hastaneye gittim aynı günün gecesi beta yaptırdım 1917 çıktı alttan ultrasonla bakıldı kese görünmedi ama gorunmeyebilirmis 4000 civarında olması gerekmiyormuş başına böyle bişey gelen oldumu hiç 🙏

Dış gebelikte de değer artıyor yada düzensiz artıyor diye biliyorum . İnşallah sağlıklı gebeliktir

Slm kızlar benim beta testim aynı gün içinde sabah 892 öğleden sonra 796 cıktı ve ertesi gün kanamam oldu tekrar beta yaptırdım 762 cıktı ve kimyasal gebelik dediler 3 gün sonra kontrole gittim öğlen 2 gibi 1655 cıktı inanamadım başka bir hastaneye gittim aynı günün gecesi beta yaptırdım 1917 çıktı alttan ultrasonla bakıldı kese görünmedi ama gorunmeyebilirmis 4000 civarında olması gerekmiyormuş başına böyle bişey gelen oldumu hiç 🙏

Aynı gün içersinde iki kez kan vermek neden ?? Biraz sabredin lütfen niy e kendinizi strese sokuyorsunuz bi hafta felan geç sin sakince bekleyin vardır herseyde bi hayır inşallah sağlık li gebelikti

Aynı gün içersinde iki kez kan vermek neden ?? Biraz sabredin lütfen niy e kendinizi strese sokuyorsunuz bi hafta felan geç sin sakince bekleyin vardır herseyde bi hayır inşallah sağlık li gebelikti
Haklisin tabi çok aceleci davrandım farkındayım bir öncekinde 5 ay oldu düşük yapmıştım oyuzden olsa gerek

Haklisin tabi çok aceleci davrandım farkındayım bir öncekinde 5 ay oldu düşük yapmıştım oyuzden olsa gerek

Bende ilk gebeligimde 5 6 kere kan verdim 5 ay sonra tekrar hamile.kaldim inan server bi kere kan verdim oda adet 4 gün geçince bunda çok sakindim halada oyl eyim allaha şükür o yüzden sıkıntı yapma inan bana yicek lokmasi varsa o sımsıkı tutunur şuan gerekli.olan saglikli olması inşallahta öyledir ❤❤

Sonucum dış gebelik 10 gündür hastanede yatıyorum yumurtaliklarimi aldırmak istemedim çünkü tüplere yerleşmiş ilaçla tedavi istedim 1.doz iğne yapıldı sonuç vermedi beta değerim biraz daha yükseldi ve pazar günü 2. Doz vuruldu yarın ilk kan tahlilim var umarım düşer çok üzgünüm şuanda ne yapicam hiç bilmiyorum

🥺🥺lütfen dış gebelik yaşayan varsa bana yaşadıklarını yazabilirmi 2. Doz iğnem yapıldı

Back
X