Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu söylemek çok erken gün aşırı beta hcg baktırın daha net anlaşılır.Testim böyle çıktı yarın bekleyemiyorum hamilemiyim lütfen yardım
2 günde 1 olmak üzere beta hcg yaptırmanız gerek çünkü yükselmesi gerek enaz %60 artması gerek ki sağlıklı olduğunu bilKan testi yaptım adet dört gün gecikti yane anlamadım nasıl erken cnm bilgilendir beni lutfen
Nasıl yapmam lazım yane bir kaç gün sonra test mi vermem lazım birdaha canım değilmiyimBeta hcg değerin düşük şuan, belki geç döllenme olmuş olabilir. Bu bikaç gün içerisinde gün aşırı kan testi belli eder yükseliş eğrisine göre.
Senin değerin 1.20,den küçük4 gün gecikti ama şüpheli diyor negatif yazmıyor pozitif yazıyor kafam karıştı
Tatlım neden kafan karıştı , eğer dikkatli bakarsan orda 5 veya 5.5 değerler şüpheli kabul edilir , 25 ve üzeri pozitif kabul edilir anlamında referans alınan değerleri belirtiyor , en sağdaki de senin değerin 1.20 yani negatif4 gün gecikti ama şüpheli diyor negatif yazmıyor pozitif yazıyor kafam karıştı
Değilim anladımYanlış yazmışım 5 ve 25 arası değerler şüpheli , 25 ve üzeri pozitif
Tatlım bozulmana gerek yok sanki pozitif de biz mi negatif diyoruz , sormuşsun cevap veriyoruz . Çıkan değerlerin nasıl okunduğunu bilmiyorsun belli ki ben de bir sonraki sefer kan verdiğinde kolayca anla diye tek tek anlattımDeğilim anladım![]()
Belli degil degeriniz dusuk cikmis, insallah yukselir degeriniz.Testim böyle çıktı yarın bekleyemiyorum hamilemiyim lütfen yardım
Rengilim dört gün bugün gecikti .ama normalde düzensizliğim var arada oda .bir iki geçmez ama ben ondan önce pazatesi adet bir gün geçtiğinde adet sancısı dan ölüyor dum coook pet koydum ama olmadım.ertesi gün akşam çok migdem bulandı kusmaya yentendim ve hissettim gibi dayanamadım test verdimBelli degil degeriniz dusuk cikmis, insallah yukselir degeriniz.
Reglnz gecmiş mi ?
Reglnz duzenli mi ?
Kız birşey demedimTatlım bozulmana gerek yok sanki pozitif de biz mi negatif diyoruz , sormuşsun cevap veriyoruz . Çıkan değerlerin nasıl okunduğunu bilmiyorsun belli ki ben de bir sonraki sefer kan verdiğinde kolayca anla diye tek tek anlattım
Tamam anladık olarak yazdın sandım göz devirme emojisi ile birlikte yazıncaKız birşey demedim
Mide bulantısı hemen olmaz öncelikle, regl döngunuz kac gun ?Rengilim dört gün bugün gecikti .ama normalde düzensizliğim var arada oda .bir iki geçmez ama ben ondan önce pazatesi adet bir gün geçtiğinde adet sancısı dan ölüyor dum coook pet koydum ama olmadım.ertesi gün akşam çok migdem bulandı kusmaya yentendim ve hissettim gibi dayanamadım test verdim