Koyulaşmayı anlamak için aynı marka yapmanız lazım cunkü her testin hassaslıgı aynı degil mesela predictör daha hassas onda daha koyu cıkması zaten normalKIZLAR adetime iki gün var evde ki testimde dün sabah çok silik çizgi çıktı ertesi günde kan verdim betam 9.16 çıktı bugün. Şimdi farklı bir test aldım baktım daha net gözüküyor. Betam yükselmiş midir ? Netliği iyi mi çizginin sizce ? Az belirgin olanla tam belirgin olan testin arasında bir gün var sadece. Teşekkürler şimdiden
Predictor daha hassas degil..50 hcg algiliyor standart testler gibi. Hatta standart kaser testlerden laboquick 20 hcg algiliyor.Koyulaşmayı anlamak için aynı marka yapmanız lazım cunkü her testin hassaslıgı aynı degil mesela predictör daha hassas onda daha koyu cıkması zaten normal
Ben 5 diye biliyorum,ben kaset test laboquick marka yaptıgımda cıkmadı predictör yaptıgımda silik çıkmıştı kanda 11 cıkmıstı ve zaten kimyasalmış bende öyle bir durum olmuştu bilemiyorum eczane çalışanı tavsiyesiyle almıştım bende predictörü 5 üstü yazıyordu üzerindedePredictor daha hassas degil..50 hcg algiliyor standart testler gibi. Hatta standart kaser testlerden laboquick 20 hcg algiliyor.
Predictorle yaptım ikinciyi. Ama hemen verdi sonucu da koyuluğunu da. Çok heveslendim inşallah sonuçlar güzel devam ederKoyulaşmayı anlamak için aynı marka yapmanız lazım cunkü her testin hassaslıgı aynı degil mesela predictör daha hassas onda daha koyu cıkması zaten normal
Predictor turuncu paket kullandim gecen gun. Bat gununde tespit eden. 50 yaziyordu icinde. Kahroldum verilen paraya.Ben 5 diye biliyorum,ben kaset test laboquick marka yaptıgımda cıkmadı predictör yaptıgımda silik çıkmıştı kanda 11 cıkmıstı ve zaten kimyasalmış bende öyle bir durum olmuştu bilemiyorum eczane çalışanı tavsiyesiyle almıştım bende predictörü 5 üstü yazıyordu üzerindede
Predictör early di benim yaptıgım pembe paketPredictor turuncu paket kullandim gecen gun. Bat gununde tespit eden. 50 yaziyordu icinde. Kahroldum verilen paraya.
Evet bende şimdi onu yaptım 50₺ ye aldık bizdePredictör early di benim yaptıgım pembe paket
Bir kez de onu denerim icini okurum. Valla kimse turuncu paket almasin. 50 yazdigini gorunce deliye döndüm. Pembe paket 5 ise cok iyi.Predictör early di benim yaptıgım pembe paket
Tamam Benimde 9.16 yı bununla yakaladım . Şimdi farklı testle de yaptım onda da çıktı beta ne durumdadır bilmiyorum iki gün sonra bakacağım inşallahBakın PRODOCTOR test. 5’19’u yakalayan test. Eki Görüntüle 2908637
Hayırlı olsun canım hamilesin :) ama kan testi 2 günde bir tekrarla garanti olsun ben sevindim :)) adet öncesi 5 den yukarısı ise çok iyi bir değer umarım herşey gönlünce olur :)Predictorle yaptım ikinciyi. Ama hemen verdi sonucu da koyuluğunu da. Çok heveslendim inşallah sonuçlar güzel devam eder
Çok teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun canım hamilesin :) ama kan testi 2 günde bir tekrarla garanti olsun ben sevindim :)) adet öncesi 5 den yukarısı ise çok iyi bir değer umarım herşey gönlünce olur :)
Bazılarının degeri 50 olsada testlerde daha silk cıkıyo acaba herkesin degerinin idrara geçme süresi farklımıdır?Bakın PRODOCTOR test. 5’19’u yakalayan test. Eki Görüntüle 2908637
Evet ya ben de onu merak ediyorum aslında. Kuzenimin adeti beş gün geciktiği halde silik çizgi çıkıp betası 700 çıkmıştı.şimdi kızı oldu hatta. Ben de anlayamıyorumBazılarının degeri 50 olsada testlerde daha silk cıkıyo acaba herkesin degerinin idrara geçme süresi farklımıdır?
Muhtemelen farklıdır. benim aşılama yapıldı zaten. O yüzden süresi belliydi. Yani normal ilişkiye bırakılsaydı belki 2-3 gün sonra döllenip idrarda da 2-3 gün sonra çıkacaktı.Bazılarının degeri 50 olsada testlerde daha silk cıkıyo acaba herkesin degerinin idrara geçme süresi farklımıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?