BETA YAVAŞ ARTIŞ

MPSmal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
3
0
1
31
Merhaba Arkadaşlar 1 nisanda eşimle ilişki yaşadım. 17 nisan Regl tarihimdi Fakat 16 nisanda kanamam başladı Regl oldum sandım ama normalde 7 gün süren regl kanamam bu sefer 4 gün sürüp sonra kahverengi lekeye dönüştü. 26 nisanda şüphelendim Beta testi yaptırdım değerim 69 çıktı. 27 nisanda tekrar yapıldı 97 çıktı. Düşük bir değer oluşuyorsa bile geri düşer dediler. 29 nisanda tekrar beta verdim değerim 97 den 93 e düştü. Ama çok az bir düşüştü. 2 mayısta tekrar beta verdim bu sefer doktor sonuç kesin 10 lara kadar düşmüştür derken benim sonuç 175 çıktı. Yani betam yükseldi. Ama yine doktor tatmin olmadı ve sağlıksız bir gebelik olduğunu söyledi 1 haftaya kadar kendiliğinden düşmezse İğne yöntemiyle gebeliği sonlandıracağım dedi. Sizce ne yapmayalım ? İçim hiç rahat değil bu şekilde betası yavaş ilerleyip sağlıklı gebelik yaşayan varmı? Bebeğim için hala bir umut varmı ? Yoksa doktorumu dinlemeliyim ? Ama içimden bir ses anne buradayım diyor. Kafayı yicem lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Çok zor bir durum biliyorum bu sebeple olmasa bile bende kürtaj oldum. Şöyle bir durum var sizi üzmek hiç istemem ama değeriniz çok yavaş artmış sonra minicik bile olsa düşmüş ki o bile sağlıksız olduğunun belirtisi 3 gün sonra iki katı bile artmamış malesef ki sağlıksız bir hamilelik gibi duruyor. Bu tarz durumlarda hep derim net bile olsa yinede başka doktor görüşü lazım diye siz yine en azından bir doktora daha gidin hem içinizde bir doktora daha danışsaydım pişmanlığı olmaz. O da aynı şekilde söylerse muhtemelen sonlandırılır kendi kendine düşmez ise

Bende aynı fikirdeyim. Başka bir doktora daha gidip durumu netleştirmek istiyorum. Yoksa ya yanılıyorsak ? Düşüncesi beynimi yiyip bitiriyor.

Bende aynı fikirdeyim. Başka bir doktora daha gidip durumu netleştirmek istiyorum. Yoksa ya yanılıyorsak ? Düşüncesi beynimi yiyip bitiriyor.
Aynen öyle yoksa aylar geçse yıllar geçse aklında hep bu olur niye gitmedim diye gidersin duruma göre bir yol çizersiniz

Bende 25 martta kalbi durdugu için kürtaj oldum. Kesinlikle başka doktorla da görüşün. Gidişat olumlu görünmüyor ama en azından içimiz rahat olsun. Umarım her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…